Telefonunuzun Hangi ülkeye ait olduğunu öğrenmek istermisinmiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğan

Üye
ben anlamadım yaa bi yardımcı olurmusunuz :ss

mc zerem

mc zerem

Üye
benimki 00 yani orjinall:):coold:

isosstar

isosstar

Üye
benim samsung innov8 ve 02 kalitesiz yani ileride sorun çakarır heralde umarım beni pişman etmez

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Hiç merak etmedim şimdiye kadar bi bakıyım

alpereleman

alpereleman

Üye
Ben Nokia N85 aldım birkaç ay önce baktım 02 kalitesizmi bu şimdi telefonda tek hata yok yazılımdada mükemmel ben inanmıyorum buna. Kendilerini niye küçük düşürsünler böyle kalite sıralaması yaparak sıkma bilgi bence.

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
03 ? yazıo

alpereleman

alpereleman

Üye
Ben Nokia N85 aldım birkaç ay önce baktım 02 kalitesizmi bu şimdi telefonda tek hata yok yazılımdada mükemmel ben inanmıyorum buna. Kendilerini niye küçük düşürsünler böyle kalite sıralaması yaparak sıkma bilgi bence.

Ayrıca şimdi genpaya ve nokia destek hatlarına e-posta attım bilgi istedim geldiğine burdan sizide bilgilendiririm.

alpereleman

alpereleman

Üye
Bu sabah nokia türkiye müşteri hizmetleri tarafından e-postama cevap geldi telefonla aradılar bu haber tamamen uydurma bu şekilde yapım yeri filan bulunamaz dediler sadece sistemden bulabilirler ayrıca koca firma dünya devi salakmı karizmasını böyle aptalca bişeyle çizsin müşteri kaybına yol açar bu

byakman

byakman

Üye
Bu sabah nokia türkiye müşteri hizmetleri tarafından e-postama cevap geldi telefonla aradılar bu haber tamamen uydurma bu şekilde yapım yeri filan bulunamaz dediler sadece sistemden bulabilirler ayrıca koca firma dünya devi salakmı karizmasını böyle aptalca bişeyle çizsin müşteri kaybına yol açar bu

tamamen sana katılıyorum
benim 5310 xpressmusic e baktım kodu 02 ama 4 gb lık hafıza kartı dolu olduğu halde telefonda en ufak bir yavaşlama dahi yok
böyle uydurma bilgileri dikkate almamak lazım
hiçbir firma bu şekilde karizmayı çizdirmez

alpereleman

alpereleman

Üye
tamamen sana katılıyorum
benim 5310 xpressmusic e baktım kodu 02 ama 4 gb lık hafıza kartı dolu olduğu halde telefonda en ufak bir yavaşlama dahi yok
böyle uydurma bilgileri dikkate almamak lazım
hiçbir firma bu şekilde karizmayı çizdirmez

olumlu yorumun için teşekürler. :)

ayrıca genpadanda bilgi istemişdim onlarda aradı kesinlikle bu bilginin yanlış olduğunu ve itibar etmemeiz gerektiğini söyledi bilginize...

haciorhan

haciorhan

Üye
bende de Nokia N73 music expres var. baktım kodu 02 ve yaklaşık 2 yıldır hiç sorunsuz kullanıyorum. bencede bu tür uydurmaca bilgilere inanmamak lazım...... saygılarımla

maxicep93

Üye
benim ki 01 cıktı finlandıya ii

rbatu

Üye
36 Benımkı Yaa Karstamı Uretildi :D

Bora

Bora

Üye
Benim samsung i550w'm 01 çıktı. Kaliteli üretim yani, sevindim saol ferret

umtkmr

Üye
Bende 5800 made in hungary yazio telde *#06# yaptigmda 03 cikti :)

shYTnN

Üye
N96 'da 02 çktı :S üzüLdüm bak şimdi köTü üRetim dio :d

musty38

musty38

Üye
benim 6680 de 00 yazıyor ee özel üretimmi şimdi

beysehirden

beysehirden

Üye
6630 00 çıktı:pro:

mus_tiii