Telefonunuzu SymbianBelle'ye Flashladığınızda Ovi Servislerini Kullanabiliyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu SymbianBelle'ye Flashladığınızda Ovi Servislerini Kullanabiliyor musunuz ?
Arkadaşlar Sorum Olacaktı. Phonix'le Telefonunuzu Belle'e Flaşladığınızda Ovi Mağaza, Nokia Haritalar ve Ovi Sosyal Ağlar. Bunlara Giriliyor mu?
Cevaplayan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler
:oke:

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
arkadaşım bende sorun yok hepsini rahatlıkla kullanabiliyorum

slant1111

slant1111

Üye
.hertrlü servsi kullanıyorum ama bazen dil problem çıkarıyor ovi'den indirme yapacağın zaman telefonun dilini ingilzce yapmalısın :oke:

pzero

Üye
Bende, ovi mağaza uygulaması, sosyal ağlar giremiyorum ve yüklenemiyor. Fotoğraflarda resmi düzenle yok. rehbere resim atarkende resmi kırpıp seçemiyorum. radyo yatay kullanılamıyor. nimbuzz'da tam ekrandan normal ekrana geçilmiyor. Çekilen resim ve videolar otomatik olarak E: diskindeki video ve ımage klasörüne kaydedilmeyip kendi seçtiği DCIM klasöründe topluyor. çekilen videolar videolarda görünmüyor. opera 11 ve mini, fmobi ve birçok uygulamada yükleme sorunu var.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Bende, ovi mağaza uygulaması, sosyal ağlar giremiyorum ve yüklenemiyor. Fotoğraflarda resmi düzenle yok. rehbere resim atarkende resmi kırpıp seçemiyorum. radyo yatay kullanılamıyor. nimbuzz'da tam ekrandan normal ekrana geçilmiyor. Çekilen resim ve videolar otomatik olarak E: diskindeki video ve ımage klasörüne kaydedilmeyip kendi seçtiği DCIM klasöründe topluyor. çekilen videolar videolarda görünmüyor. opera 11 ve mini, fmobi ve birçok uygulamada yükleme sorunu var.
Birden Belleden Soğudum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt