Püf Noktası Telefonunuzu Özelleştirin.[ Xposed Installer ]

Sponsorlu Bağlantılar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu Özelleştirin.[ Xposed Installer ]
Öncelikle bu konuyu bazı yeni androide geçmiş arkadaşlarımız üçün açtım. Eğer ilgi görürse system uygulamalar bölümünde konuyu daha geniş açıklaması ile açmayı düşünüyorum.
Herşeye başlamadan önce cihazınız rootlu olması gerekli!!!
İlk önce Xposed Installer uygulamasını indirin. indirme link :
Uygulamanı açıyorus ve "Install / update" tıklayın. Cihazı Yeniden başlatın
Sonra uygulama içinden indirme bölümünden istediğiniz modülleri indirin ve kurun.
Sonra uygulamanın içinden "Modüller" bölümüne gidin ve yüklenmiş uygulamaları aktiv edin.

Benden size durum çubuğunu nasıl geliştirilir bazı örnekler
İlk hali

Sonrası

Yani kısaca saate saniye göstergesi ekleme internet hızımızı gösterme vs... gibi bi çok değişiklik yapabiliris. Sadece bunlarla yeterli deyil tabi cihazın kilit ekranı özelleştirmeden tut uygulamaların arka plan rengini değiştirme gibi bi çok modüler var.
İlk önce benim kullandığım modülleri deneyin :)
Not: herşeyden önce kullandığınız rom'un yediğini alın. Ne olur ne olmaz bilinmez eğer yalnış yama uygulansa ve cihaz açılış ekranında kalırsa yeniden aldığımız yedeği yükleris :D
Eğer konu ile ilgili sorularınız olsa buyurun!!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: caglar b

NedenLan

Üye
3 aydır android kullanıyorum hiçbişey anlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: eren3546 ve -efşan
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
3 aydır android kullanıyorum hiçbişey anlamadım :)
Neyi anlamadın?
Yani kısaca şöyle anlatayım link'deki uygulamanı benim anlattığım şekilde kurduktan sonra ve modülleri indirdikten sonra bu uygulama ile işimiz yok. Ondan sonra sadece indirdiğiniz modüllere girerek istediğiniz seçeneği işaretleyin ve cihazı yeniden başlatın!!
Not: her safer değişiklik yapıldığında onun uygulanması üçün cihazı yeniden başlatın!! :)
Bak çok basit. Uygulama arka plan rengi değiştirme.
Öncesi
!
Sonrası

Son düzenleme:

M.F.E

Üye
Teşekkürler

Buhara15

Üye
hacı bu saate saniye ekleme nasıl oluyor seçeneklerde yok modulde de göremedim

Buhara15

Üye
Bu modülü indir.
XuiMod
teşekkürler... peki bu modlar çok şarja etkisi oluyor mu çünkü ben bu modları dün uyguladım note 2 ye acayip hızlı gidiyor şarj var mı bir çözümü ? bide bu modları Türkçe yapacak ve detaylı anlatacak bir arkadaşımız yok mu acaba ??

AHKE

AHKE

Üye
eskiye dönmek icin odinden rom yuklemek yeterli demebataryanın yanına yüzdesini eklemek istiyorum hangisi acaba

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
eskiye dönmek icin odinden rom yuklemek yeterli demebataryanın yanına yüzdesini eklemek istiyorum hangisi acaba
Ben CM rom kullanıyorum ve pil yüzdesi zaten var. Ama sen yapmak istersen diğer modülleri dene.

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Durum çubuğu arka planı şeffak yapmak
Bunun üçünde XBlast Tools kullanmak yeterli.

Android 4.3 sürümde denendi :)

Buhara15

Üye
ben iptal ettim çok aşırı şarj yiyor modlar

RealSchule

RealSchule

Üye
Gravity Box söylememe gerek yok heralde :)

krt23

krt23

Üye
Bende gravitybox kullanıyorum süper gerçekten sadece şeffaf yaptığında durum çubuğunu bi uygulamaya girdiğin zaman şeffaflık kayboluyor

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Durum cubugu arka planı ni şeffaf yapmak is ya

Üst Alt