Penci Hoca
Üye
Telefonunuzu Özelleştirin.[ Xposed Installer ]
Öncelikle bu konuyu bazı yeni androide geçmiş arkadaşlarımız üçün açtım. Eğer ilgi görürse system uygulamalar bölümünde konuyu daha geniş açıklaması ile açmayı düşünüyorum.
Herşeye başlamadan önce cihazınız rootlu olması gerekli!!!
İlk önce Xposed Installer uygulamasını indirin. indirme link :
Uygulamanı açıyorus ve "Install / update" tıklayın. Cihazı Yeniden başlatın
Sonra uygulama içinden indirme bölümünden istediğiniz modülleri indirin ve kurun.
Sonra uygulamanın içinden "Modüller" bölümüne gidin ve yüklenmiş uygulamaları aktiv edin.
Benden size durum çubuğunu nasıl geliştirilir bazı örnekler
İlk hali
Sonrası
Yani kısaca saate saniye göstergesi ekleme internet hızımızı gösterme vs... gibi bi çok değişiklik yapabiliris. Sadece bunlarla yeterli deyil tabi cihazın kilit ekranı özelleştirmeden tut uygulamaların arka plan rengini değiştirme gibi bi çok modüler var.
İlk önce benim kullandığım modülleri deneyin
Not: herşeyden önce kullandığınız rom'un yediğini alın. Ne olur ne olmaz bilinmez eğer yalnış yama uygulansa ve cihaz açılış ekranında kalırsa yeniden aldığımız yedeği yükleris
Eğer konu ile ilgili sorularınız olsa buyurun!!
Herşeye başlamadan önce cihazınız rootlu olması gerekli!!!
İlk önce Xposed Installer uygulamasını indirin. indirme link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamanı açıyorus ve "Install / update" tıklayın. Cihazı Yeniden başlatın
Sonra uygulama içinden indirme bölümünden istediğiniz modülleri indirin ve kurun.
Sonra uygulamanın içinden "Modüller" bölümüne gidin ve yüklenmiş uygulamaları aktiv edin.
Benden size durum çubuğunu nasıl geliştirilir bazı örnekler
İlk hali
Sonrası
Yani kısaca saate saniye göstergesi ekleme internet hızımızı gösterme vs... gibi bi çok değişiklik yapabiliris. Sadece bunlarla yeterli deyil tabi cihazın kilit ekranı özelleştirmeden tut uygulamaların arka plan rengini değiştirme gibi bi çok modüler var.
İlk önce benim kullandığım modülleri deneyin

Not: herşeyden önce kullandığınız rom'un yediğini alın. Ne olur ne olmaz bilinmez eğer yalnış yama uygulansa ve cihaz açılış ekranında kalırsa yeniden aldığımız yedeği yükleris

Eğer konu ile ilgili sorularınız olsa buyurun!!
Son düzenleme: