Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonunuzu korumak için ne gibi önlemler alıyorsunuz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@
Üye
Resimlere koptum ya helal olsun kardeşim
ben telefonun camı çizilmeye karşı dayanıklı diye jelatini ilk günden çıkardım vallaha halen daha bir çizik bile yok. Korumak için ise silikon kılıf kullanıyorum... Tel bikaç kere elimden düştü ama kılıf gerçekten işe yaradı o an
Mad EagLe
Üye
Sakınan göze çöp batar korumasını kullanıyorum dikkat edince çiziliyor.
noss_bar
Emekli Yönetici
silikon şeffaf kılıf kullanıyorum oda telefon metal olduğu için elden kaymasın diye ama ekran koruyucu hiç yok madem çizilmez mis özelliği çizilmeyecek
kasa değişiminden ücret alıyorlar diye biliyorum ben.
yaren_dede
Üye
ben korumuyorum sadece ekran koruyucu var onuda parmağım terlediğinde ekran sapıtıyor o yüzden kullanıyorum
Scuderia.
Üye
Slikon kılıf ile koruyorum bende ekran koruyucuya gerek duymuyorum bayadır çizik yok ekranda
achambo
Üye
e7 olduğundan sert kılıf var, ekran koruyucuyu attım ekranın görüntüsünü bozuyodu çizilmişti
7-8 kez düşürdüm kasada çizik var onun için kılıfı çıkarmıyorum
asigsasi
Üye
sadece mat jelatin var başka birşey yok
ergene123
Üye
Valla hiç bi koruması Yok bozulsa da kurtulsam diyorum !
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
ilk aldğmda jelatin koruma kabı kılıf ama 2 ay sonra herşeyi attim bu nedir sıkıldım onlardan
larten123
Üye
Telefonun orjinal jelatini vardı temizleyeyim dedim söküp takınca baloncuk yaptı sonra sürekli çıkmaya başladı ben de mat jelatin taktırdım şu an çok memnunum