Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz önce gülerek denedim inanmamıştım Ama menüye girerken acayip hızlandı Geri kalanşeylerde belirgin bi artış söz konusu değil gibi ama ana Menüye girerken hız arttı
5800XM de denedim =)
canali1
Üye
ben 50 defa denedim hiçbirşeyi fark etmiyor ben e71 kullnıyorum
tocug
Üye
gercekten bi artış var kardeşim emeğine sağlık
razr3xx
Üye
5230 başarılı
empire34
Üye
Teşekkürler.Gerçektende Hızlandırdı. Ajandayla ne alakaysa 5800
serkopter
Üye
x6 gercekten mükemmel fark etti nasıl birşey buya nereyi etkiliyorki bilmeden nos düymesine mi basıyoruz
yusfcuk
Üye
X6 zaten hızlıydı sanki biraz daha hızlandı
Nadir
Emekli Yönetici
bu speed yazıları falan ram i mi artırıyor acaba?
Revengeful
Emekli Yönetici
Bı inanamadım gitti su yöntemlere..
errant67
Üye
teşekkür dostum
Symbicort
Üye
5230 : denendi - çalışıyor
sağol
gncerhan
Üye
n97de işe yaramıyor bilginize
mustafa
Üye
hiç bir telefonda işe yaramıyor ki dostum. bu konunun üst konu olmasına inanamıyorum
LoST_SoUL666
Üye
normalde temalarda kasma vardı ama bariz bir şekilde en azından yarıya indi hızlanma var,teşekkürler...
baba159111
Üye
5230 :=) başarılı
LifeAfterDeath
Üye
hocam 5230 da da denedim accayipp uçtu telefon sağolasn
musti115
Üye
C5-00 denendi OLUMLU
pedalizaxx
Üye
E71 hızından şikayetçiydim birkaç işlem arasında sanki donup kalıyordu sürümü yükseltme işlemi yaptım ardından burdaki işlemlerden sonra telefon hızlandı açıkçası çok fazla diyemem ama arkadaşların söledikleri gibi en azından uygulama yöneticisi bile daha hızlı açılıyor.Teşekkürler.
king59
Üye
5230 işe yaradı. gerçekten kasan telefonumu 10 kat hızlandırdı. bende hafıza kartı kasıyo sanıyordum yeni alacaktım ama inanılmaz hızlandı. kim icaat ettiyse Allah razı olsun teşekkürler
ErdemBütün
Üye
X6'da gözde görülür değişiklik olmasa da genede farkediyor. Bilgi için teşekkür ederim.