Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Biraz önce gülerek denedim inanmamıştım :D Ama menüye girerken acayip hızlandı :D Geri kalanşeylerde belirgin bi artış söz konusu değil gibi ama ana Menüye girerken hız arttı :D
5800XM de denedim =)

canali1

canali1

Üye
ben 50 defa denedim hiçbirşeyi fark etmiyor ben e71 kullnıyorum

tocug

Üye
gercekten bi artış var kardeşim emeğine sağlık

razr3xx

razr3xx

Üye
5230 başarılı ;)

empire34

empire34

Üye
Teşekkürler.Gerçektende Hızlandırdı. Ajandayla ne alakaysa :hmmm 5800

serkopter

serkopter

Üye
x6 gercekten mükemmel fark etti nasıl birşey buya nereyi etkiliyorki bilmeden nos düymesine mi basıyoruz

yusfcuk

yusfcuk

Üye
X6 zaten hızlıydı sanki biraz daha hızlandı :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu speed yazıları falan ram i mi artırıyor acaba?
:kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bı inanamadım gitti su yöntemlere..

errant67

Üye
teşekkür dostum :D

Symbicort

Üye
5230 : denendi - çalışıyor
sağol:)

gncerhan

gncerhan

Üye
n97de işe yaramıyor bilginize :)

mustafa

mustafa

Üye
hiç bir telefonda işe yaramıyor ki dostum. bu konunun üst konu olmasına inanamıyorum :aha:

LoST_SoUL666

LoST_SoUL666

Üye
normalde temalarda kasma vardı ama bariz bir şekilde en azından yarıya indi hızlanma var,teşekkürler...

baba159111

Üye
5230 :=) başarılı

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
hocam 5230 da da denedim accayipp uçtu telefon sağolasn :D

musti115

Üye
C5-00 denendi OLUMLU :)

pedalizaxx

Üye
E71 hızından şikayetçiydim birkaç işlem arasında sanki donup kalıyordu sürümü yükseltme işlemi yaptım ardından burdaki işlemlerden sonra telefon hızlandı açıkçası çok fazla diyemem ama arkadaşların söledikleri gibi en azından uygulama yöneticisi bile daha hızlı açılıyor.Teşekkürler.

king59

Üye
5230 işe yaradı. gerçekten kasan telefonumu 10 kat hızlandırdı. bende hafıza kartı kasıyo sanıyordum yeni alacaktım ama inanılmaz hızlandı. kim icaat ettiyse Allah razı olsun :) teşekkürler

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
X6'da gözde görülür değişiklik olmasa da genede farkediyor. Bilgi için teşekkür ederim.

Üst Alt