Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

_REBEL_

Üye
benim telefonum 2700c yazdıklarının aynısını yaptım işe yaramadı:bilmm:hmmm:allalla::ağlarım::vur
ayrıca ajandada yapılacak eklerken bitiş tarihi diye bişey yok Yapılma zamanı var o yüzden olabilir mi acaba:allalla:

karaelmas1982

karaelmas1982

Üye
N96 ya uyguladım ve farkedilir derecede hızlandı,eyvallah dostumm...

naci34

naci34

Üye

clubbeer

Üye
kardeşim nereden buldun çözdün bu işi bilmiyorum ama menü giriş çıkışları sağlam oldu ;)navigasyon menüsü 5 sn de acılıyo

eagle4343

eagle4343

Üye
eyvallah kardeş gercekten işe yaradı saol

salo33

Üye
Teşekkürler.. Hakkaten hızlandı

bektascinar

bektascinar

Üye
o nasıl bişey hocam yaw ^^ deneyeceğim bir de n96 da facebook daki video ları hack sız vs siz nasıl izleyebilirim o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim :)

crazcan1

Üye
Kardeş Paylaşımın İçin Teşekkürler Fakat 5800'da Olumsuz Sonuç Aldım.
Ajandadayken Kırmızı Tuş İle Arka Plana Alınmaz ( 5800 için ) Çıkış Yapmış Olursun.
Belkide Bu Yüzden İşe Yaramadı Bilmiyorum Artık :(

bahakaba

Üye
telefon acayip hızlandı çok teşekkürler baya yavaşlamıştı ...

serious03

Üye
İçeriğini okuduğumda Hasss... demiştim. Ama 5800 da bi umut denedim. En az %50 performans artışı var. Saolasın

psycho_zınar

Üye
E71 de denedim harbi on numara emeqine saqlık dostum bende buqunlerde format atacaktım tlfonaa kitlenioo diee:) çok saqol qerçekten.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler . Denedim 5800 ' da ve hızlanma olduğunu gördüm .

craig3535

craig3535

Üye
teiekkürler 5800 da işeyarıyor....

murti61

Üye
tarafımdan 5800 ve n73 me cihazlarında denendi ve evet gerçekten menülerde hız artışı yaşandı.Teşekkürler paylaşım için..:oke:

The-Ice

The-Ice

Üye
5800 v51 başarılı.Ellerine sağlık

mustiki212

Üye
Ulan inanmadım dalga geçecektim yln diye..hakkaten bi değişme oldu yaw..way kelekler vay nasılda oluyo anlamadım bi türlü...ellerinize sağlık...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim nereden buldun çözdün bu işi bilmiyorum ama menü giriş çıkışları sağlam oldu ;)navigasyon menüsü 5 sn de acılıyo
:oke:
eyvallah kardeş gercekten işe yaradı saol
:oke: sen sagol
Teşekkürler.. Hakkaten hızlandı
:oke:
o nasıl bişey hocam yaw ^^ deneyeceğim bir de n96 da facebook daki video ları hack sız vs siz nasıl izleyebilirim o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim :)
:oke: buraya belirt sorununu http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html
Kardeş Paylaşımın İçin Teşekkürler Fakat 5800'da Olumsuz Sonuç Aldım.
Ajandadayken Kırmızı Tuş İle Arka Plana Alınmaz ( 5800 için ) Çıkış Yapmış Olursun.
Belkide Bu Yüzden İşe Yaramadı Bilmiyorum Artık :(

telefon acayip hızlandı çok teşekkürler baya yavaşlamıştı ...

İçeriğini okuduğumda Hasss... demiştim. Ama 5800 da bi umut denedim. En az %50 performans artışı var. Saolasın

:oke::oke::oke::oke::oke::oke:

juzly

Üye
harbiden oldu hee =) eyv sagolasın=) bu işte mantık yok ama olsun:D

Crixus07

Crixus07

Üye
5800 da denensı sonuc mukemmel cıktı ... tsk ederım :)

hamzy1905

Üye
şakamı bu..inanılır gibi değil..herkese şiddetle tavsiye ediyorum..çok teşekkürler arkadaşım :)

Üst Alt