Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

ftsrn123

ftsrn123

Üye
nokia c6-00 da denedim menüler arası geçiş hızlanmadı desem yalan olur...

enjoyman

enjoyman

Üye
Yaparken saçmalık diye düşündüm mükemmel :D Like it :oke:

geneluye

geneluye

Üye
abi eline sağlık bu seçenek > görünüm > yapılacak yok yapılmadı var fark eder mi bir de kırmızı tuşa basınca ajanda aşağıya alınmıyor kapanıyor nasıl halledicem (tel: n97)

--------------- Ekleme ---------------

hız artmıyor beyler 2 telefonda denedim 5800 ve n97 olmuyor

a39567

Üye
Nokia 5230'da denedim çok hızlandı saol:oke:

selturko

Üye
Arkadaşım eline bilgine emeğine sağlık
Öncelikle bu konuya 1 ay önce rastladım ama önemsemedim ve plasebo etkisidir deyip ilgilenmedim ama e71 telefonum bazen çok yavaşlama yaptığında telefon bazen ram dolduğundan sanırım kendiliğinden kapanıp açılıyordu ve sanki hızlanıyordu telefon bu olayı otomatik yapıyordu. Canıma tak dedi bende ram boşaltma programlarını aramaya başlarken tekrar bu konuya gözüm çarptı ve denemeye karar verdim ilk sonuç abartısız menülerdeki hareket hızı arttı programlara girme süresinde gözle görülür bi hızlanma var. hattım avea genelde ana ekranda eklediğim kısayollardan biri olan operaya girip çıktıktan sonra ana ekran menü tuşuna basıp menülere gitmek istediğimde anlamsız bi kasılma oluyor avea sim kart simgesi geç beliriyordu şuan böle bir sorunu bu işlemi yaptıkdan sonra gözlemlemedim yani enteresan bir işlem ama işe yarıyor belki daha bilmediğimiz ne özellikler var symbianda

FoXReD

Üye
arkadaslar ben telefonuma n-gage uygulamasını yukluyorum ve bana bır hata verıyor ( please reboot your device after installation ) Sizce bu ne hatasıdır google felan aradım ama anlamadım...Bazı n96 larda n-gage uygulaması mavi cıkarken bende sımgesı sarı cıkıyor... Yardım edersenız sevınırım

aynı hata bendede var ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ?

mertcarl

Üye
eyvallah

kadir_033

Üye
gerçekten işe yarıyor N86 8MP denedim ve çalıştı teşekkürler

killer62

Üye
Telefon yapar yapmaz uçtu resmen ya :D bu arada telefonum NOKİA 5230:d:

finch_meister

Üye
N97de işe yaradı çok komik geldi ama menü hızlandı hakikaten..

astroerol

astroerol

Üye
gerçekten aaaaaaa ilk önce hadiya bu ne saçmalık diyordum ama çıkış dedim ben finih olmus gibiydim :D:D çok sağol emegine sağlık :)

drronk

drronk

Üye
5800XP de denedim menüler arası geçiş %80-120 hızlandı..programların açılması ve işlemesi %30-70 hızlandı......çok teşekkürler

akif686

akif686

Üye
yav bunun mantığı ne ben yaptım oldu telefon 5800

barış1995

Üye
n 97 ' de deneyen yokmu arkadaşlar

CaLiBS0

CaLiBS0

Üye
Kardeş bende 5800'da denedim. İlk önce yalnış yapmışım, sonra kontrol edip tekrar yaptım ve müthiş bir hızlanma oldu. Çok teşekkür ederim ellerine sağlık.

nc5Racer

Üye
n97 minide calisiyor gercekten 3/1 oraninda hizlanma oldu..tesekkurler..

Tofan1975

Üye
Bunları yapıp kaydettikten sonra Ajanda'dan çıkmadan "Yapıldı" olarak işaretleyin..

Daha sonra Seçenekler > Görünüm > Yapılacak Seçin ve çıkmadan telefonun tarihini güncelleyin. ( Kırmızı tuşla arka plana alarak )

Sonra tekrar ajandaya gelip çıkış diyerek sonlandırın. Ve hızı hissedin..
[/FONT][/CENTER]

yapıldı işaretledikten sonra seçenekler-görünüm yok benim telefonda onu atladım. tarihi güncelleyip çıkış yaptım ve işe yaradığına inanamadım :D . telefonumun modeli n70. kullananlar bilir n70 çok hantal bir telefondur belki işe yarar diye denemiştim . iyi ki denemişim :D. çok tşkler emeği geçenlere ...

Killastyle

Killastyle

Üye
bu ne hikmettir yaw gerçekten oldu :) telefona herhangi bir zararı olurmu bunun?

bu arada tel. 5800

Üst Alt