Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim telefonum 2700c yazdıklarının aynısını yaptım işe yaramadı
ayrıca ajandada yapılacak eklerken bitiş tarihi diye bişey yok Yapılma zamanı var o yüzden olabilir mi acaba
karaelmas1982
Üye
N96 ya uyguladım ve farkedilir derecede hızlandı,eyvallah dostumm...
naci34
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
clubbeer
Üye
kardeşim nereden buldun çözdün bu işi bilmiyorum ama menü giriş çıkışları sağlam oldu navigasyon menüsü 5 sn de acılıyo
eagle4343
Üye
eyvallah kardeş gercekten işe yaradı saol
salo33
Üye
Teşekkürler.. Hakkaten hızlandı
bektascinar
Üye
o nasıl bişey hocam yaw ^^ deneyeceğim bir de n96 da facebook daki video ları hack sız vs siz nasıl izleyebilirim o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim
crazcan1
Üye
Kardeş Paylaşımın İçin Teşekkürler Fakat 5800'da Olumsuz Sonuç Aldım.
Ajandadayken Kırmızı Tuş İle Arka Plana Alınmaz ( 5800 için ) Çıkış Yapmış Olursun.
Belkide Bu Yüzden İşe Yaramadı Bilmiyorum Artık
bahakaba
Üye
telefon acayip hızlandı çok teşekkürler baya yavaşlamıştı ...
serious03
Üye
İçeriğini okuduğumda Hasss... demiştim. Ama 5800 da bi umut denedim. En az %50 performans artışı var. Saolasın
psycho_zınar
Üye
E71 de denedim harbi on numara emeqine saqlık dostum bende buqunlerde format atacaktım tlfonaa kitlenioo diee çok saqol qerçekten.
Rich4arD
Üye
Teşekkürler . Denedim 5800 ' da ve hızlanma olduğunu gördüm .
craig3535
Üye
teiekkürler 5800 da işeyarıyor....
murti61
Üye
tarafımdan 5800 ve n73 me cihazlarında denendi ve evet gerçekten menülerde hız artışı yaşandı.Teşekkürler paylaşım için..
The-Ice
Üye
5800 v51 başarılı.Ellerine sağlık
mustiki212
Üye
Ulan inanmadım dalga geçecektim yln diye..hakkaten bi değişme oldu yaw..way kelekler vay nasılda oluyo anlamadım bi türlü...ellerinize sağlık...
o nasıl bişey hocam yaw ^^ deneyeceğim bir de n96 da facebook daki video ları hack sız vs siz nasıl izleyebilirim o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim
Kardeş Paylaşımın İçin Teşekkürler Fakat 5800'da Olumsuz Sonuç Aldım.
Ajandadayken Kırmızı Tuş İle Arka Plana Alınmaz ( 5800 için ) Çıkış Yapmış Olursun.
Belkide Bu Yüzden İşe Yaramadı Bilmiyorum Artık