Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bu olay piskolojik banada hızlandı gibi geldide hızlanmadıgına eminim ram değerlerim aynı
By Y@VUZ
Üye
Teşekkürler fazla uygulama yüklenmiş Telefonlarda çok daha iyi sonuç veriyor denedim hız çok belirgin bir şekilde artı emeğinize sağlık 5800 tam not: OLUMLU
byblo43
Üye
e 71 ok allah razı olsun emegine saglık
lucifer_666tr
Üye
e72 hızlanmadı hatta ajanda da yavaşlık bile oldu diyebilirim.
eerdogan85
Üye
Bu şey fake bence hızlandığı zannediliyor
semih22
Üye
n97 de denedim belirgin bi şekilde hızlandı psikolojik falan değil uygulamalara girerken bi 5-6 saniye kadar takılıyodu şimdi anında giriyo.teşekkürler
n97 de denedim belirgin bi şekilde hızlandı psikolojik falan değil uygulamalara girerken bi 5-6 saniye kadar takılıyodu şimdi anında giriyo.teşekkürler
Ohaa lann harbiden oldu haa yuhh.Yeminederimki oluyo arkadaşlar vardır bi mantığı kesin.İnş uzun süreçte zarar vermez.SAĞOLASIN kardeşim emeğine sağlık eyw!!!
--------------- Ekleme ---------------
N97 32gb ve n95 8gb tada oldu kardeşim eyw eyw ....
mustafa
Üye
nokia böyle bir şeyi doğruluyor mu peki. hiç zannetmiyorum hiç inandırıcı da gelmiyor bana. bende denedim bunu daha önce ama ne hikmetse bi artış görmedim. 6630 da denedim e50 de denedim 5800 da denedim ama olmadı. daha doğrusu oldu diyenler acaba nasıl ölçtüler hız artışını. bu konu bir de üst konu olmuş ya helal valla.
--------------- Ekleme ---------------
bir de (Baska modellerde deneyıp basarılı olanlar Lütfen Belirtsinler..) demişsin. başarısız olanlar söylememeli mi