Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

warhacker

warhacker

Üye
Bence bu olay piskolojik banada hızlandı gibi geldide hızlanmadıgına eminim ram değerlerim aynı :)

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler fazla uygulama yüklenmiş Telefonlarda çok daha iyi sonuç veriyor denedim hız çok belirgin bir şekilde artı emeğinize sağlık 5800 tam not: OLUMLU

byblo43

Üye
e 71 ok allah razı olsun emegine saglık

lucifer_666tr

Üye
e72 hızlanmadı hatta ajanda da yavaşlık bile oldu diyebilirim.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bu şey fake bence hızlandığı zannediliyor :)

semih22

Üye
n97 de denedim belirgin bi şekilde hızlandı psikolojik falan değil uygulamalara girerken bi 5-6 saniye kadar takılıyodu şimdi anında giriyo.teşekkürler

followme83

Üye
n97 denedim süper farkedilir bir hızlanma var ama tabiki mantığım almıyor nasıl oluyor diye :hmmm

eerdogan85

eerdogan85

Üye

Abicim sende benim konumu 2 dir kötülüyorsun görmemezlikten geliyorum ama yeter.

seninle bi alip veremedigim yok ben bu olaya tersim :) denedim hicte hizlanmadi ve fake oldugu yonundeki dusuncem pekisti kim hizlandi derse desin.

said_demirkan

Üye
5800 olumlu teşekkür:oke:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Hiçbir mantıklı acıklaması yok ama kim ne derse desin bayağı bir hızlandı telefonum... :) teşekkürler... 5800

kanarya_2306

Üye
nokia e71 uygulama yöneticisi hariç oldu. çk teşekkrler..

Bogard

Bogard

Üye
denedim bende de işe yaradığını düşünüyorum, düşünüyorum diyorum zira telefonu alır almaz konu denk geldi ve yaptım, ama hızlı olduğu aşikar =)

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Teşekkürler arkadaşım. Faydalı bir paylaşım olmuş. Umarım herkesin işine yarar.

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
ben 5800 kullanıcısıyım belirgin bir hızlanma var fakat tele bir zararı varmı onu bide nasıl iptal edebiliriz onu öğrenmek istiyorum...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
simaros

simaros

Üye
c6 da da işe yarıyor

caremm

Üye
Ohaa lann harbiden oldu haa yuhh.Yeminederimki oluyo arkadaşlar vardır bi mantığı kesin.İnş uzun süreçte zarar vermez.SAĞOLASIN kardeşim emeğine sağlık eyw!!!

--------------- Ekleme ---------------

N97 32gb ve n95 8gb tada oldu kardeşim eyw eyw ....

mustafa

mustafa

Üye
nokia böyle bir şeyi doğruluyor mu peki. hiç zannetmiyorum hiç inandırıcı da gelmiyor bana. bende denedim bunu daha önce ama ne hikmetse bi artış görmedim. 6630 da denedim e50 de denedim 5800 da denedim ama olmadı. daha doğrusu oldu diyenler acaba nasıl ölçtüler hız artışını. bu konu bir de üst konu olmuş ya helal valla.

--------------- Ekleme ---------------

bir de (Baska modellerde deneyıp basarılı olanlar Lütfen Belirtsinler..) demişsin. başarısız olanlar söylememeli mi :ehe

funnymoustache

Üye
5230 (+)

Üst Alt