Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

cengosago

Üye
saol kardes

caremm

Üye
nokia böyle bir şeyi doğruluyor mu peki. hiç zannetmiyorum hiç inandırıcı da gelmiyor bana. bende denedim bunu daha önce ama ne hikmetse bi artış görmedim. 6630 da denedim e50 de denedim 5800 da denedim ama olmadı. daha doğrusu oldu diyenler acaba nasıl ölçtüler hız artışını. bu konu bir de üst konu olmuş ya helal valla.

--------------- Ekleme ---------------

bir de (Baska modellerde deneyıp basarılı olanlar Lütfen Belirtsinler..) demişsin. başarısız olanlar söylememeli mi :ehe

İnsan kendi kullandığı telefonunda hız artışı olup olmadığını anlayabilir heralde..Bunun için ölçüm cihazına gerek olacağını sanmıyorum.İllaki vardır bi mantığı ama mantığını öğrensen napacaksınki,telif hakkınımı satın alacaksın?Ben de dahil okadar insan denedik olumlu sonuç aldık,burayada olumlu yazdık.Yalan mı söyleyelim yani yok olmadımı diyelim?İlla bişilerden hoşnutsuz mu olmak gerekli sence?Bukadar insanın yazdıklarına inanmıyosan buraya mesaj yazman saçma zaten kardeş..Senin mantığınla düşünürsek;Oldu diyenler acaba nasıl ölçtüler hız artışını diyosun,Acaba sen nasıl denedin?Doğrumu denedin?Belki yanlış yaptın adımları biz veya ben nerden bileyim şimdi bunu?6630 da var 5800 da var e50 de var olumlu sonuçlar arasında hatta nokia dışında telefonlar bile var..

rocko68

Üye
İnsan kendi kullandığı telefonunda hız artışı olup olmadığını anlayabilir heralde..Bunun için ölçüm cihazına gerek olacağını sanmıyorum.İllaki vardır bi mantığı ama mantığını öğrensen napacaksınki,telif hakkınımı satın alacaksın?Ben de dahil okadar insan denedik olumlu sonuç aldık,burayada olumlu yazdık.Yalan mı söyleyelim yani yok olmadımı diyelim?İlla bişilerden hoşnutsuz mu olmak gerekli sence?Bukadar insanın yazdıklarına inanmıyosan buraya mesaj yazman saçma zaten kardeş..Senin mantığınla düşünürsek;Oldu diyenler acaba nasıl ölçtüler hız artışını diyosun,Acaba sen nasıl denedin?Doğrumu denedin?Belki yanlış yaptın adımları biz veya ben nerden bileyim şimdi bunu?6630 da var 5800 da var e50 de var olumlu sonuçlar arasında hatta nokia dışında telefonlar bile var..

5800'daki hız artışını kendimde bizzat görerek hissettim ancak mantığını merak etmekte ne gibi bi sorun olabilir anlamıyorum ve şuanda bunun mantığı nedir çok merak ediyorum... Siz mantığını öğrenmek zorunda değilsiniz yalnız meraklı insanları da yargılayamazsınız

kaelone

Üye
5230da da işe yarıo..gerçekten çok güzel.. farkedilebilio hız tel.in ekranını yana çevirince eskiden daha yavaş döüodu mesele .. şu an hızlı.. umarım telefona bi zararı olmaz

emre901

Üye
5800 saten hızlıydı bence hicbiyerinde donma fln olmuyordu dahada hizlandimi anlayamadim :D

Repeal

Repeal

Üye
Easter Egg gibi birşey bu. Genelde programdaki biryerlere gizlenmiş şeylere denir. İlk aklıma bug olma ihtimali geldi ama V1den V5e hepsinde çalışıyor s60larda. Demek ki " " Demek gerek...

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
5230'da çalışıyor :)

Gececi43

Üye
5800 da denendi..sonuç güzel.hızlanma var.teşekkürler

fatih135

Üye
nokia 5230 da bi denicenizmi yaww bn denedm ama pek işe yaramadı bide tel kimde warsa bi zahmet deniyeblirmi

packard0623

Üye
bence gayet dogru birşey çünkü bende e71 ve 5230 kullanıcısıyım e71 de 58 tane oyunum oldugu için menüye girerken baya bekliyordum ama şimdi sorunsuz giriş yapabiliyorum saol kardş başarılı bi çalışma

berkay 66

Üye
ya nasıl ındırıyoruz bunlar ya

diecast_ufuk

Üye
nokıa 5230 çok başarılı :D

bariskara

Üye
ya arkadaşım evt oldu ama mantını anlamadım için beni tatmin etmedi telefonu etti ama :)

taha@27

Üye
talefon harika oldu

choqsuqar

choqsuqar

Üye
teşkkürler 5800 oldu valla .d

ahmet__1989

ahmet__1989

Üye
Çok büyük Fark Tşkle... peki sonra yapılacakları geri silsek sorun olurmu

baylaz28