Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür Ederim Kardeş . 5800 'da denedim ve farkedilcek kadar hızlanmayı hissettim
Her ne kadar bu hızlandırma beni mutlu etmesede çünkü bugün telefonumda ilk defa kendini resetleme oluştu ?
Onada bi çözüm bulursan çok makbule geçer
Teşekkür Ederim Kardeş . 5800 'da denedim ve farkedilcek kadar hızlanmayı hissettim
Her ne kadar bu hızlandırma beni mutlu etmesede çünkü bugün telefonumda ilk defa kendini resetleme oluştu ?
Onada bi çözüm bulursan çok makbule geçer
Hızlandırma neden mutlu etmedi?
Telefonna ilk başta soft format at 2.ci bir sorun gene olursa hard foramt at. yine olursa teknik servise gönder, göndermeden bi yazılımı güncellemeyi dene
telefon hızlandırması mutlu etti?
günlük 300-400 msj atan bi vatandaşım ?
dakikasında hissettim hızı diyebilirim ?
öbür sorundan dolayı demek istedim sizinle ilgisi yok ?
o dediginiz çözümlerdende güncellemeyi denedim v40 yüklü olmasına karşın güncelleme mevcut diyor ?
telefon hızlandırması mutlu etti?
günlük 300-400 msj atan bi vatandaşım ?
dakikasında hissettim hızı diyebilirim ?
öbür sorundan dolayı demek istedim sizinle ilgisi yok ?
o dediginiz çözümlerdende güncellemeyi denedim v40 yüklü olmasına karşın güncelleme mevcut diyor ?
hard format atmayı dene..eger yine resetlenme gibi bir durum olursa programlardan kaynaklanıyordur...kartın yedegini alıp biçimle
burakk-kara
Üye
tamam teşekkür derim .D
hard format atmayada kıyamıyorum o kadar program vardı .D
Dün tek kez oLdu bi daha olurmu acaba .D
bide bişi sorcam ?
belki sordugum sorunun konu'su burası degil ama ?
ben günlük 300-400 sms atıyorum. 5-6 saat kadar wlan yoluyla msn ve face'te takılyorm? 3 saat kadarda müzik dinliyorum ? Akşama tek diş şarjm kalmış oluyo ? bu normal mi ?
tamam teşekkür derim .D
hard format atmayada kıyamıyorum o kadar program vardı .D
Dün tek kez oLdu bi daha olurmu acaba .D
bide bişi sorcam ?
belki sordugum sorunun konu'su burası degil ama ?
ben günlük 300-400 sms atıyorum. 5-6 saat kadar wlan yoluyla msn ve face'te takılyorm? 3 saat kadarda müzik dinliyorum ? Akşama tek diş şarjm kalmış oluyo ? bu normal mi ?
5800 da benm bildigim 3 gün gidiyor ama sen teelfonu çok kullanıyorsun ve ondan şarzı çabuk bitio mesela ben N72 kullanıyorum mesaj atmasamda atsamda yine aynı akşama kadar bitio.galiba o normal bir durum.. =) resetlenme olayı devam ederse teknik srvise baktır.. şimdi kolay gelele bu arada atmadan önce yedegi aldınmı sen?
burakk-kara
Üye
Atmadım ki daha
Dün bi kez oldu bi daha olmadı diye atmadım
zaten dolandırılmışım