Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
N70 de denedim olmadı:ağlarım:

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
bende denedım Olmadı kardesm

ahbap17

Üye
nerden nereye arkadaş hız ile alakasını anlamadım ama benim 5800 baya bi hızlanma var tsk bilgi için

epentha

Üye
Teşekkürler paylaşım için N97 için olumlu sonuç:))

pRime.

pRime.

Üye
Dostum bu yöntem daha önce s60v1 ve v2 teller için de vardı 3230da denemiştim ve başarılı olmuştu ancak 3250imde ve n85imde 2kez denememe rağmen hiç bir fark yaratmadı. Bilgilendirme için teşekkürler

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Rıc aederim kardes ne demek bazı arkadaslar N85 te olumlu sonuç aldıgını görüyorum :)

cgtyzr

Üye
5800da göze çarpan bir hızlanma var teşekkürler.

batuhanyeg

Üye
artık menüye 1 saniyede girebiliyorum :aha:
N 73

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Hızlılık derken , Menüyü asla planda bıraktıysan aşırı kasmalar oluyor menüye ekran nerdeyse titreyerek giriyordum şimdi tuşa basıyorum hemen giriyorum ,, Teşekkürler,ancak bir sorum olacak , bu yöntemi telefona format atasıya kadar veya hiçbir yazılani silmezsek telefonu kapatsak bile verim alabilir miyiz yoksa aynı yöntemi tekrar uygulayacak miyiz?

merwyn_

Üye
5800 mikemmel sonuç :D tşk ederim :D

balabanmetin

Üye
Ben 7610 umda denedim. Şimdilik bariz bir hızlanma yok ama şu dikkatimi çekti. Bu olayı yaptıktan sonra telefonu bi kapatıp açayım dedim. Açıldıktan sonra benden tarihi ve saati girmemi istedi. Normalde bataryayı çıkarmassan eğer sana tarih ve saati sormaz. Telefonda bir şeyleri değiştirdiği kesin ama şimdilik hızlandırdığını söyleyemem. Zamanla daha net bir fikre sahip olacağım tabii.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açtıktan sonra hızlanma olayı gidiyor
tarihi şimdiki tarihe al kapa aç tarihi sormaz sen merka etme telefonu hızlandırıyor

MKB1907

MKB1907

Üye
Valla sağol dostum harbi hızlandıXD

skyorte

Üye
n 82 değişe hiç bir şey yok !!

yasaksızsrt

Üye
bÖle SEyLeRi NeRDeN BUluRsnZ...ÇoK GÜZel SaOLun

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Rıca derim

hydyrov

Üye
Seçenekler > Görünüm > Yapılacak - bunun inglizcesi neydi benimkinde turkce dili yook:hmmm

goodmood

Üye
hacııı sagol e71 icin denedim cok cixx oldu :D:D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Telefonu kapattigimizda hızlanma gidiyorsa , yapılanları tekrar mi uygulayacağız.

Üst Alt