Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hızlandırma çalışıyor ancak işlemleri yaptıktan son anda kilitleniyor bataryayı çıkarıp teli açtığınızda hız süper. Ben şahsen yavaşlıktan çok rahatsızdım nettede hızlandı. Tşk ediyorum emeğinize sağlık
apochans
Üye
6600 da denedm oldu tesekkürler
zerzul
Üye
eline sağlık bendeki x6 güzel oldu
63urfalı
Üye
TŞK
dnz_52
Üye
Nası oluyo hiç mantıklı gelmiyo ama bendede işe yaradı telefonum N85 gercekten çok teşekkür ederim bu süper oldu.. peki bu olayın telefon için farklı bir konuda arıza yapmasına sebebiyeti varmıdır.. yani nası oluyoda hızlanıyo telefonun içinde yedekte duran kullanılmayan ram vardıda biz onumu harekete geçirmiş oluyoruz tuaf D yinede teşekkürler.
gurcu_selim
Üye
Dostum sağolasın.O listeye N79'da ekle.Denedim oldu
beyazitcakir31
Üye
E66 da denedim sadece menüye giriş sanki hızlandı diğer yerler yine aynı oda psikolojik olabilir. yinede teşekkürler
punqermojo
Üye
Konu Sahibi
mesajlarınız konuya ekleniyor
kraldost
Üye
bu işlemleri yaptıktan sonra piskolojik olarak oldu veya düzeldi dersiniz zira kendinizi kandırırsınız sadece
beton35
Üye
5800 da test edildi onaylandı. thnks
TaZZzZ
Üye
teşekkürler
N79 da işe yaradı sanırm ama 5230 da pek işe yaramadı gibi...
alpidinho
Üye
harikasın 5800'ım uçuyor
lionelmusti
Üye
Eski telefonumda da denemiştim eskiden.Piskoloji ile alakası yok symbianın böyle gizli kodları var.Proğramlamadan bahsediyoruz.Bu da mink bir proğramlama örneği.Symbian demek proğramlama yani kod demek.Bu kod telefona hız komutu veriyor.Bunun nesini anlayamıyorsunuz.Telefonda bu kodu kullanıp hız kazandırıyor işte.Bu kadar basit.5800 denendi.Tabi ki mükemmel çalışıyor.Teşekkürler kardeşim.
7610ncu
Üye
vallahi bravo mesaj yazıyorum telefon ucuyor bide 5800 da basarılı demişsiniz helal olsun bu kadar cöker telefon
35fatih
Üye
samsung i8510 da denedim ama fazla bir fark yok gibi.
sonofdemon
Üye
N86 8 MP işe yarıyor süper sağol dostum yaw
apexible
Üye
N85 imin hızlandığını sadece telefonu yan döndürdüğümde normalde önce ekran sonra duvar kağıdım dönerdi. yani yavaştı ve bir takılma vardı. ama bunu yaptıktan sonra (tesadüf degildir herhalde) tek celsede dönmeye başladı teşekkürler