Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
denedim etkisi oldu ...

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
İşe Yaradı Galiba Saol :D

35bucuk

Üye
teşekkürler...
by nokia 5800

kuzucukkk

Üye
hızlandırma çalışıyor ancak işlemleri yaptıktan son anda kilitleniyor bataryayı çıkarıp teli açtığınızda hız süper. Ben şahsen yavaşlıktan çok rahatsızdım nettede hızlandı. Tşk ediyorum emeğinize sağlık

apochans

Üye
6600 da denedm oldu ;) tesekkürler ;)

zerzul

Üye
eline sağlık bendeki x6 güzel oldu

63urfalı

63urfalı

Üye
TŞK

dnz_52

dnz_52

Üye
Nası oluyo hiç mantıklı gelmiyo ama bendede işe yaradı telefonum N85 gercekten çok teşekkür ederim bu süper oldu.. peki bu olayın telefon için farklı bir konuda arıza yapmasına sebebiyeti varmıdır.. yani nası oluyoda hızlanıyo telefonun içinde yedekte duran kullanılmayan ram vardıda biz onumu harekete geçirmiş oluyoruz tuaf :DD yinede teşekkürler.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum sağolasın.O listeye N79'da ekle.Denedim oldu:)

beyazitcakir31

Üye
E66 da denedim sadece menüye giriş sanki hızlandı diğer yerler yine aynı oda psikolojik olabilir. yinede teşekkürler

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
mesajlarınız konuya ekleniyor

kraldost

kraldost

Üye
bu işlemleri yaptıktan sonra piskolojik olarak oldu veya düzeldi dersiniz zira kendinizi kandırırsınız sadece

beton35

Üye
5800 da test edildi onaylandı. thnks

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
teşekkürler
N79 da işe yaradı sanırm ama 5230 da pek işe yaramadı gibi...

alpidinho

alpidinho

Üye
harikasın 5800'ım uçuyor :D

lionelmusti

Üye
Eski telefonumda da denemiştim eskiden.Piskoloji ile alakası yok symbianın böyle gizli kodları var.Proğramlamadan bahsediyoruz.Bu da mink bir proğramlama örneği.Symbian demek proğramlama yani kod demek.Bu kod telefona hız komutu veriyor.Bunun nesini anlayamıyorsunuz.Telefonda bu kodu kullanıp hız kazandırıyor işte.Bu kadar basit.5800 denendi.Tabi ki mükemmel çalışıyor.Teşekkürler kardeşim.

7610ncu

7610ncu

Üye
vallahi bravo mesaj yazıyorum telefon ucuyor bide 5800 da basarılı demişsiniz helal olsun bu kadar cöker telefon

35fatih

Üye
samsung i8510 da denedim ama fazla bir fark yok gibi.

sonofdemon

Üye
N86 8 MP işe yarıyor süper sağol dostum yaw

apexible

Üye
N85 imin hızlandığını sadece telefonu yan döndürdüğümde normalde önce ekran sonra duvar kağıdım dönerdi. yani yavaştı ve bir takılma vardı. ama bunu yaptıktan sonra (tesadüf degildir herhalde) tek celsede dönmeye başladı teşekkürler

Üst Alt