Yardım Telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız hatası

Sponsorlu Bağlantılar

wokers58

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız hatası
Kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım.Telefonumda 200 mb üzeri bir oyun indirmeye çalıştığımda ''telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız.biraz yer açıp tekrar deneyiniz'' hatası alıyorum.telefonda 2gb boş yer olmasına rağmen 300mb lık veya 500mb lık dosyayı indiremiyorum.çözümü nedir? daha da yer istiyorsa nasıl açacağım okadar yeri? Her şeyi sildim zaten.bir fikriniz yok mu? :/

guneylim

guneylim

Üye
Kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım.Telefonumda 200 mb üzeri bir oyun indirmeye çalıştığımda ''telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız.biraz yer açıp tekrar deneyiniz'' hatası alıyorum.telefonda 2gb boş yer olmasına rağmen 300mb lık veya 500mb lık dosyayı indiremiyorum.çözümü nedir? daha da yer istiyorsa nasıl açacağım okadar yeri? Her şeyi sildim zaten.bir fikriniz yok mu? :/
fazla kurcalamışsın telefonu sadece format çek olmazsada başka rom yükle işletim sistemi virüs vb gibi şeylerle karışmış olabilir stabillik gerekiyor çözüm bu ya format yada rom

wokers58

Üye
    Konu Sahibi
fazla kurcalamışsın telefonu sadece format çek olmazsada başka rom yükle işletim sistemi virüs vb gibi şeylerle karışmış olabilir stabillik gerekiyor çözüm bu ya format yada rom
windows phone oldugu icin rom atilmiyor sanirim.format nasil atacagim?

skynet

Üye
Arkadaş WP'yi sanırım android ile karıştırdı :)
O hafıza sorunu benimde başıma gelmişti ve sıfırlamaktan başka çaren yok malesef :(

0MG90

0MG90

Üye
:D:D:D

Gereksiz,kullanmadığın uygulamalar varsa sil

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Depolama alanımızın zamanla azaldığını farketmişizdir. "Diğer" diye bir kısım sürekli artıp duruyor
Buna sebep olarak geçmiş , ön bellek , gereksiz şeyler vs. ekleyebiliriz.

Mağazada " " isimli uygulamayı indirip deneyebilirsiniz.

Bu uygulama çok kolay , kullanılabilir bir arayüze sahip. Ancak temizleme süresi biraz zaman alıyor. Yaklaşık 10-15-20 dakika arası değişiyor süresi.
Benim telefonumda yaklaşık 700mb , arkadaşımın telefonunda 1.3gb kadar yer açtı.

Programın kullanılması :
"Fill Phone Storage" kısmına dokunuyoruz yukarıda yazdığım gibi bir müddet bekliyoruz. 10-20 dakika arası.

Uyarı mesajı geliyor. Ona tamam diyoruz.
Telefonu yeniden başlatın.

Uygulama tekrar girip ‘Clean Phone Storage’ kısmına dokunun
En sonda ne kadar yer kazandığınızı söyleyen bir bildirim daha çıkıyor.

excerpt

Üst Alt