dadaraz Üye Sertug1991' Alıntı: Bu videonun gerçek olduğuna inanıyormusun? Genişletmek için tıkla ... Hemde bütün kalbimle...
Sertug1991' Alıntı: Bu videonun gerçek olduğuna inanıyormusun? Genişletmek için tıkla ... Hemde bütün kalbimle...
Sertug1991 Üye dadaraz' Alıntı: Hemde bütün kalbimle... Genişletmek için tıkla ... İnanmaya devam et sen
dadaraz Üye Sertug1991' Alıntı: İnanmaya devam et sen Genişletmek için tıkla ... Sanamı soracam ney inanıp neye inanmıyacağımı...
Sertug1991' Alıntı: İnanmaya devam et sen Genişletmek için tıkla ... Sanamı soracam ney inanıp neye inanmıyacağımı...
Sertug1991 Üye dadaraz' Alıntı: Sanamı soracam ney inanıp neye inanmıyacağımı... Genişletmek için tıkla ... Ben zaten inanamaya devam et dedim sen lafı nasıl anladın bilmem
dadaraz' Alıntı: Sanamı soracam ney inanıp neye inanmıyacağımı... Genişletmek için tıkla ... Ben zaten inanamaya devam et dedim sen lafı nasıl anladın bilmem
dadaraz Üye Sertug1991' Alıntı: Ben zaten inanamaya devam et dedim sen lafı nasıl anladın bilmem Genişletmek için tıkla ... Oğlum bak git!
Sertug1991' Alıntı: Ben zaten inanamaya devam et dedim sen lafı nasıl anladın bilmem Genişletmek için tıkla ... Oğlum bak git!
Emma-Watson Üye dadaraz hep böyle ağzından çıkanı kulağı duymuyor görmemezlikten gelin büyüklük yapın
TheMadness Üye dadaraz' Alıntı: [video=youtube;K7e9ebi41Wc]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=K7e9ebi41Wc&NR=1[/video] Genişletmek için tıkla ... Düşürme ile dayanıklılığı tam olarak test edilemez.
dadaraz' Alıntı: [video=youtube;K7e9ebi41Wc]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=K7e9ebi41Wc&NR=1[/video] Genişletmek için tıkla ... Düşürme ile dayanıklılığı tam olarak test edilemez.
ogedayokan Üye Dampierre' Alıntı: galaxy s2 1 aylık en küçük bir çizik yok, umarım olmaz. Genişletmek için tıkla ... SII kullandim ekraninda cizik olmadi hic arka kapagi zaten krjinalinde desen oldugundan fark edilmez ama kebarindaki cerceveye dikkat et derim
Dampierre' Alıntı: galaxy s2 1 aylık en küçük bir çizik yok, umarım olmaz. Genişletmek için tıkla ... SII kullandim ekraninda cizik olmadi hic arka kapagi zaten krjinalinde desen oldugundan fark edilmez ama kebarindaki cerceveye dikkat et derim
amcalu1 Üye Htc explorer ı anahtar ve bozuk para koyduğum cebe koymuşum yanlışlikla onda çok küçük bir çizik var s2 de hiçbir şey yok bayağı bir durability test yapmama rağmen
Htc explorer ı anahtar ve bozuk para koyduğum cebe koymuşum yanlışlikla onda çok küçük bir çizik var s2 de hiçbir şey yok bayağı bir durability test yapmama rağmen
HolyCarboy Üye Bugun dizim kadar mesafeden dusurdum serca parmaimkadar cizik olustu ekranin alt orta kisminda galaxy s3 sozde gorilla glass 2 var
Bugun dizim kadar mesafeden dusurdum serca parmaimkadar cizik olustu ekranin alt orta kisminda galaxy s3 sozde gorilla glass 2 var
bolamanle Üye Benim 5800 alalı 1.5 yıl oldu ilk başlarda kılcal çizikler oluştu ve şuan ekranın sağ orta tarafı soyulmuş durumdan
Benim 5800 alalı 1.5 yıl oldu ilk başlarda kılcal çizikler oluştu ve şuan ekranın sağ orta tarafı soyulmuş durumdan
HolyCarboy Üye Jack-Sparrow' Alıntı: htc one x alsaydın öyle olmazdı ben merdivenlerden yuvarladım çizik yok Genişletmek için tıkla ... Sans kardesm o tamamen dusme bicimine bagli
Jack-Sparrow' Alıntı: htc one x alsaydın öyle olmazdı ben merdivenlerden yuvarladım çizik yok Genişletmek için tıkla ... Sans kardesm o tamamen dusme bicimine bagli
xPaSHax Üye lordpis57' Alıntı: Bugun dizim kadar mesafeden dusurdum serca parmaimkadar cizik olustu ekranin alt orta kisminda galaxy s3 sozde gorilla glass 2 var Genişletmek için tıkla ... oda sans ısı ben cıhazı yuz ustu lavaboya ve mermere dusurdum yapıstı kaldı sekmedı bıle tık yok oda sansmı dıyım nedıyım
lordpis57' Alıntı: Bugun dizim kadar mesafeden dusurdum serca parmaimkadar cizik olustu ekranin alt orta kisminda galaxy s3 sozde gorilla glass 2 var Genişletmek için tıkla ... oda sans ısı ben cıhazı yuz ustu lavaboya ve mermere dusurdum yapıstı kaldı sekmedı bıle tık yok oda sansmı dıyım nedıyım