Telefonun yere düştüğünde bozulan sensör garantide değişir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun yere düştüğünde bozulan sensör garantide değişir mi ?
bundan 4-5 ay önce arkadaşımın kardeşi galaxy s2'sini yere düşürmüş ve az kalsın benim ekran gibi onunda ekranı kırılıyormuş fakat çerçeve korumuş,telefon düştüğü sırada sensör arızalanmış sensörlü oyunlarda herzaman sola çekiyor hiç sağa gitmiyor :evet: bu cihazı garantiye göndersek garantide sizce sensör ücretsiz onarılır mı ?

Heroata

Heroata

Üye
bundan 4-5 ay önce arkadaşımın kardeşi galaxy s2'sini yere düşürmüş ve az kalsın benim ekran gibi onunda ekranı kırılıyormuş fakat çerçeve korumuş,telefon düştüğü sırada sensör arızalanmış sensörlü oyunlarda herzaman sola çekiyor hiç sağa gitmiyor :evet: bu cihazı garantiye göndersek garantide sizce sensör ücretsiz onarılır mı ?

Normal. Çunku sola cevirince saga gitmez ki :D

Bence yaparlar bi deneyn

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Normal. Çunku sola cevirince saga gitmez ki :D

Bence yaparlar bi deneyn

:D :D Sağa Çevirince'de sola gidiyor telefonu düz tutarsanızda sola gidiyor :ehe

ya hani bu sensörler nasıl birşeydir hani içinde kırılmışsa veya çatlamışsa yapmazlar gibime geliyor :evet:

Heroata

Heroata

Üye

:D :D Sağa Çevirince'de sola gidiyor telefonu düz tutarsanızda sola gidiyor :ehe

ya hani bu sensörler nasıl birşeydir hani içinde kırılmışsa veya çatlamışsa yapmazlar gibime geliyor :evet:

Ha bi kalibrasyon yapsin duzelr

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Ha bi kalibrasyon yapsin duzelr

nasıl yapacağız ? telefona rom attım düzelmedi wipe data falan yaptım yine düzelmedi en son telefonu ayarlardan sıfırladım yinede düzelmedi :evet:

meme4

meme4

Üye
Garanti kapsamında yaparlar diye düşünüyom

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nedenini bilmiyorum saga cekiyo oyunlarda de dustugunu soyleme yaparlar :D basligi yanlis okudum asansor diye gormusum 3310 dusurdu apartmanin asansorunu bozdu heralde dedim.s.s

• Beğen
Tepkiler: hotboy_78
codblackops2

codblackops2

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hotboy_78
asigsasi

asigsasi

Üye
genpa ise garantisi yapar kvk ise yapar para ister

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
nedenini bilmiyorum saga cekiyo oyunlarda de dustugunu soyleme yaparlar :d basligi yanlis okudum asansor diye gormusum 3310 dusurdu apartmanin asansorunu bozdu heralde dedim.s.s

:d :d

MrExpert

MrExpert

Üye
Eğer düştüğünü söylemez isen yaparlar bizim ilyas abinin iphone 4 ü nü yapmışlardı ücretsiz.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar ben fikirlerinizi arkadaşıma ileteceğim artık gönderip göndermemek ona kalmış :) çok :tşk:

ANIL

ANIL

Admin
Konu sahibi isteği üzerine :locked2:
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt