telefonun ve bilgisayarın en kral uygulaması, beğenmeyen istediğini söyleyebilir o kadar iddialıyım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ve bilgisayarın en kral uygulaması, beğenmeyen istediğini söyleyebilir o kadar iddialıyım.
rus ajanlarının ülkemiz için hazırladığı yada ne amaçlı yaptığı bilinmez ama çok güzel bi harita programı. sakın basit bi harita programı demeyin inceleyin sonra karar verin gelelim programa
bilgisayarda :
adresine girin ana sayfa gibi istanbulu ayarlamış siz istediğiniz ili yada yeri seçin sayfayı açtıktan sonra sağda yukarıda uydu görüntüsü ve panaroma deyin işte altın vuruş bu, sokakların kare kare fotosunu çekmiş ruscuklar panaroma haldeyken ileri geri sağa sola da gidebiliyosunuz büyütebiliyosunuz....
gelelim telefona benim tel s2 olduğu için bunda anlatıyım:
telden interneti açıp adres çubuğuna yada google amcaya yandex deyin bulduğunuz sayfada yandex arama motoru gibi açılıyor aşağıda haritaları indir diyo biz türkiyeden girince otomatik türkiye haritasını indiriyor yaklaşık 8mb bi dosya yükleyin ve açın mükemmel bi harita uygulaması özellikle istanbul izmir ankara gibi büyükşehirler için mükemmel ötesi
kesinlikle pişman olmazsınız, bi güzelliğide ses tanıma özelliği de var, ismini söyleyin hemen ordasınız, her şehirde panaroma özelliği yok ama büyükşehirler için var....

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardes senın telefonun ıyı :P

murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
abicim tamam benim telefon iyi ama program çok iyi, benim tel sadece belki hızlıdır, resmi iyi gösterebilir;
ama bütün internetli android yada symbian telefonlarda çalışması güzel
paylaşmamda benim kazancım yok ama kullanmayanın aklına şaşarım çok kullanışlı ve inanın kaybedeceği çok şey var...

middleboy76

middleboy76

Üye
Her şehir yada köylerin panaroma yok üstadım ama genede google amca maps dan daha güzel yapmış ruslar

murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
adamlar rusların en çok gittiği yerlerde sıkıntı çekmesin bazında değerlendirmiş, ben konyadayım bi rus konyaya niye gelsin istanbul ankara izmir antalya gibi yerler varken amaç o bence....

serinaga

serinaga

Üye
DOSTUM cep telefonun internet tarayıcısına;
m.google.com.tr yaz ve haritaları telefonuna yükle ... Yukarıda anlattıklarının hepsi, hatta fazlası var ...

murat0288

murat0288

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptım s2 ye desteklenmiyor diyor, her telefonu desteklemiyor demekki. yandex sıkıntı vermeden şak diyo açıyor siz bilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt