Tavsiye Telefonun üstüne yağ döktüm

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun üstüne yağ döktüm
hoparlörüne çok az döküldü ses %50 daha az prince koydum şimdi sizce başka bişeymı yapmalıyım yağ zarar verirmı telefona :)

Rygebin

Rygebin

Üye
Hopörlör'e girdiği için sesde muhtemelen azalma yaşayacaksınız. Yağ konusuna gelirsek pirincin yağı alması daha zordur .

H0lligan

Üye
bir telefoncuya göster açıp baksın noolur noolmaz telefoncuya para vermim derken de telefondan olma

MaxipmaN

Üye
düzelmez bence

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

H0lligan

Üye
o telefon tamir almayacak hasar görürse demedi deme sonra. çünkü şuan nedense boş cihazı açıp bakmak lazım ne olmuş diye. şimdi bu mesaj dan sonrada sakın kendin açmaya çalışma

Rygebin

Rygebin

Üye
her türlü sıvıyı bırazda olsa emer yağ iletken degıl mekanık zarar var sadece suan princlemı duzelmez demek ıstedın :)
Pirinç yağı da emer fakat yağ daha zor buharlaşan daha zor emilebilen bir yapısı var. Bir hafta beklemeniz şart çıkması için 2-3 gün yetmez :ehe

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Telefoncuya vermeyin paralı da olsa servise verin.

• Beğen
Tepkiler: okankayci
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
o telefon tamir almayacak hasar görürse demedi deme sonra. çünkü şuan nedense boş cihazı açıp bakmak lazım ne olmuş diye. şimdi bu mesaj dan sonrada sakın kendin açmaya çalışma
yok zaten kendım açmam 1.5 saattır princte napıyım sence
Pirinç yağı da emer fakat yağ daha zor buharlaşan daha zor emilebilen bir yapısı var. Bir hafta beklemeniz şart çıkması için 2-3 gün yetmez :ehe
olsn cıksında :)
Telefoncuya vermeyin paralı da olsa servise verin.
aynen katılıyorm kardesım :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831 ve kaankulahli

H0lligan

Üye
yok zaten kendım açmam 1.5 saattır princte napıyım sence

olsn cıksında :)

aynen katılıyorm kardesım :)
başdan desene mübarek garanti devam ediyor diye :ah zaten garantide para alır kullanıcı hatası çünkü de bi telefoncuya götürsen garantin uçar aman diyim dikkat et su felan de girerse de kapat anında yine pirinç de beklet ve servise ver su girerse de aklında bulunsun yağ kadar şanslı olmayabilirsin su da. cihaz hurdaya bile dönebilir tamir görmeden açılmamalı ayrıca

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
başdan desene mübarek garanti devam ediyor diye :ah zaten garantide para alır kullanıcı hatası çünkü de bi telefoncuya götürsen garantin uçar aman diyim dikkat et su felan de girerse de kapat anında yine pirinç de beklet ve servise ver su girerse de aklında bulunsun yağ kadar şanslı olmayabilirsin su da. cihaz hurdaya bile dönebilir tamir görmeden açılmamalı ayrıca
ya kamera bıraz bulanık flash olmadıgı zaman ne kadar masraf olur servıste temızlemelerı :)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
servıse götursem ucretı ne olur bısey dıyebıleck varmı :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831

Üst Alt