Telefonun orjinal uygulamalarıni kaldırma YARDIM.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mezzomorto1

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun orjinal uygulamalarıni kaldırma YARDIM.
Arkadaşlar n97im var telefonda orjinalinden ama bir türlü kaldıramadigim uygulamalar var nasil kaldıracam yardımcı olur musunuz :) Bazıları: Jouıko Spot Qık Vlingo vb gibi baya bi araştırma yaptım ama bulamadım arkadaşlar yardımcı olursaniz çok sevinirim :)

ecel54

ecel54

Üye
orjinalindeyse flash atmadan kaldıramazsın.

- - - Eklendi - - -

o uygulamalar orjinalindemi vardı :hmmm

mezzomorto1

Üye
    Konu Sahibi
Flaşh atmak ne kardeşim kusura bakma bilmiyorum bu konulara vakıf değilim :( Evet telefonun orjinalinde kendinden uygulamalar ben yüklemedim

TransformerS34

Üye
orjinal uygulamaları cfw ile kaldırabilirsiniz

mezzomorto1

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim birazcık açabilir misin anlayamadım :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
O uygulamaların prolarını bulup tekrar yüklersen kaldırabilirsin

mezzomorto1

Üye
    Konu Sahibi
Cfw olmadan başka bir yolu var mi kardeşim ?

ecel54

ecel54

Üye
yok ama o uygulamalar sonradan yüklenmiş gibi geliyor bana. ayarlar/uygulama yöneticisi/yüklü uygulamalar gir bakalım orada ismi varmı , varsa kaldırılır yoksa cfw olmadan olmaz

mezzomorto1

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim oraya ben de baktım yok , smart remover mi ne onu felan denedim gözükmuyor isimleri kardeşim.

ecel54

ecel54

Üye
o zaman tek yol cfw

- - - Eklendi - - -

silmekteki amacın ne ? ona göre belki başka şeyler yapabilirim

mezzomorto1

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeşim telefon yavaşladı bir de köye gidecem orada net yok ben de telefonda ki net paketini joikospot la pc de kullanmak ama telefonda ki orjinalin deneme süresi dolmuş sadece bu uygulamayı kullanacam ama diğerlerini kullanmazacam sadece orda duruyor ve boşuna yer kaplıyor bi yolunu bulup kaldıracagim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Ya c de prıvate dosyasınin içinde bunların olduğu dosya ne bilim uninstallerı felan yokmudur kardeşim

ecel54

ecel54

Üye
o uygulamalar telefon hafızasına kurulu olmadığı için yer kaplamaz. cfw atmadan silmenin yolu yok, sadece gizleyebilirsin

ecel54

ecel54

Üye
Cfw pc açınca yapacam ama bu http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ve-turkce-dil-destegi-ile-beraber-511015.html konuda ki uygulamayı cfw siz direk kullanabilir miyiz ?

hayır ilk önce nfe ile dosyaları çıkartmalı, nfc ile uygulamaları silmeli sonra nfe ile reload from hdd yapıp yeniden paketlemelisin ve son olarakta jaf veya phoenix ile flashlamalısın. bunlarla uğraşmak istemiyorsan
S60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü buradan telefonuna göre bir cfw seçip jaf veya phoenix le flashlamalısın

mezzomorto1

Üye
    Konu Sahibi
En son dediğini yapacam kardeşim ilgin için teşekkürler :)

ecel54

ecel54

Üye
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt