HTC DESİRE 816 birbirine bağlı şarj root recover usb sorunları (YARDIM)

Sponsorlu Bağlantılar

husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
HTC DESİRE 816 birbirine bağlı şarj root recover usb sorunları (YARDIM)
arkadaşlar selamlar
htc desire 816 telefonum var hatta kendim kaşınana kadar hiçbir sorunu yoktu tek derdim fırsat bulduğu bütün uygulamaları kendi hafızasına yüklüyor hatta bazılarını da sd ye aktaramıyodum. play store daki sd2 uygulamasını kahretsin sonra dan fark ettim ama onun öncesinde yorumlar vs okudum salak gibi gittim root lamaya çalıştım çok pişmanım bunların hepsini geri almak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen. telefonumun bootloader kilidini açtım arkasından recovery yükledim sonra da data kablosu takılı iken yavaş şarj problemi dedi orjinal htc aksesuarları takılı olduğu halde “yavaş şarş problemi, orjinal aksesuarlar kullanın” diyor
cihaz az önce açıldı dediğim gibi hem şarj sıkıntımız var hem bilgisayara taktığımda cihazı göremiyorum haliyle göremeyince hiç bir işlem yapamıyorum. yardım bekliyorum lütfen
---
yada şöyle söyliyeyim recovery yi kaldırmam arkasındanda boat loader ı kapatmam gerek ne yapabilirim?

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
Benim yardım dan kastım rootlamak içindi. Bende çok çektif telefon hatalarından, sonunda internette bulduğum custom recovery i yükledim kaldı. Telefonuma mesaj gelmiyor şimdi. A5_UL için patch vardı onu yapmamıştım belki ondandır. İstersen yüklediğim romun sitesini araştırırım. Bulursam link veririm sana.

husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
sorun fizikiymiş sanırım usb girişinin arkasındaki civatalrı sıktım bağlantı kurabildim fakat şimdi hiçbir şekilde ne format atabliyorum ne de rom yükleyebiliyorum dediğiniz gibi A5_ul yazıyor ve bootloader kilidini aşağıdaki linkte yazıldığı gibi kapatmaya çalıştım relocked yazıyor ama rom yükleme veya format atma işlemini gerçekleştiremedim

factory reset dediğim zaman security warning yazıyor ama yazmadan önce recovery falan yazıyo recovery de yaptım ben buna acaba onla alakalı bi sıkıntı mıdır?

Üst Alt