xxcepkoxx
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yani ne uğraşıyosun tamir edecem diye yenisini al fazla bişey değildir zaten.Git Yeni Al Kardeşim Cihazada Zarar Verirsinde Sonradan Daha Büyük Masraflarla Karşı Karşıya Kalırsın
yenisini almak kolay hem neye zarar vercem kulaklık zarar göreceği kadar görmüş telefona gelince bu telefona hiç bir zarar vermiyor çünkü her şekli denedim ama çalışmıyor en ufak cızırtı bile yok acaba kablonun uztundeki renk kaplamaları yuzunden mi bağlanmıyor?? siz sadece bilip bilmediğinizi soyleyin senisini al filan demeyin.
abi ne ısrar ediyonuz biliyosanız soyleyin yoksa cevap yazmayın Allah Allah
sen hayat tecrübelerinele cevaplamışsın ama yanlış şase yok oradacihaza zarar gelmez, ses kalitesi değişir arkadaşlar. aynı renkler birbirine bağlanır bence, boşta kalanda şase olabilir. o fazla çünkü. deneme yanılmayla bulsan ya?
hayır olmaz aksine teli biraz fazla tutarsan yakarsın bildiğin kül olur ucuöyle yaptım kardeş saol ama tek problem var lehimle diğil ocak ateşinde olurmuziddiyim olmuyosa tek care lehim makinası bulma
merhaba
.
telefonun kulaklığının kablosu koptu yardım edin iyi kavranması için resimler anlatıyorum. tam tüm kabloların birleşim yerinden koptu internette bulamadım ve kendim tamir etmek istiyorum yeni almak kolay.
bu kabloları nasıl bağlıycam. Yardım eden kişilere şimdiden çok teşekkürler.
----------Eklendi @ 22:54:59 ---------- Yazıldı @ 22:54:11 ----------
bide bu kabloları birbirine elle bağlamada problem varmı lehim makinası yokta.
yav sen beni dinlesenekardeş dediğin gibi telleri çakmakla eritim sonra denedim sırayla ses gelmiyor telleri değdirince ses gelmesimi gerekiyor yoksa ila lehimlemek mi lazım?
yav sen beni dinlesenekabloların uçlarını lehimle sonra değdirerek dene önce verdiğim örneği dene olmadı dene işte uygun denk gelince sardır birbirlerine sık yani sonra lehimle
yok yok bi milyoncudan al o sana 20 tane kulaklık yaptırır çok masraf etme
evet belki aradan akım geçemeyebilir. lehim iletkenliği arttıracağından her ucu lehimle, sonra bu lehimleri birbirinde değdir.
havya (sana göre lehim makinesi) alırken çok kötüsünü alma ama, çok kötü havyalar var piyasada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?