Telefonun dokunmatiği kafayı yedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun dokunmatiği kafayı yedi.
C6 01 bir telefona sahibim 3-4 kez yere düştü son düşüşünde biraz sert düştü ama bişey olmadı 1 hafta sonra felan dokunmatıkte bazen sorun cıkmaya basladı benım bastıgım tusların tersi oluyodu kafasına göre tuşlara basıyor ve çok sinir bozucu bir durum acaba ben mi ayarlardan birşeyi eksik yaptım. yok mudur çözümü
hele birazcık elimin içi terleyince hiç dokunulmuyor telefona

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Tahminim ekranında bir darbe aldı ve dolaylı olarak farklı yerlere dokunuyormuşsun gibi algılıyo

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim dokunmatik ekranin kalibre ayari bozulmus bece servise vermende yarar var.5800 gibi telefonlerda var c6 larda varmidir bilmem.

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim dokunmatik ekranin kalibre ayari bozulmus bece servise vermende yarar var.5800 gibi telefonlerda var c6 larda varmidir bilmem.
Off onunla hic ugrasmak ıstemıyorum. 1 aya anca verirler ufacık bir sorun için. Ve bu gündüzleri felan olmuyo dışardayken olmuyor evde olunca ev sıcakken elimde terliyor o zaman oluyor :S

kazım61061

kazım61061

Üye
ekran vucud ısısıyla calsıtıgı ıcın nemlenınce ekran ısısıyı algılamayo ekran o yuzden oluyo sacama yerlere asıyo ama bunun sureklı yapıyosa bılkııı ekranın bzoulmus olabılır ...probelem ekranda mecburen servıse vermek zorundasınnn ..

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
:((

V/RS

V/RS

Üye
bu arada kalibrasyon ayarı c6-00 da var c6-01 de yok ;)

PriZm

PriZm

Üye
Garanti yolu gözükmüş kardeş geçmiş olsun.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
kapasitiflerde kalibrasyon yok diye biliyorm

bugli

Üye
Cevabin soruda sakli aslinda.Ben de ayni telefonu kullaniyorum, hic sert bir sekilde yere dusmedi. Fakat elim cok terliyken ekrana surunce rasgele yerlere basiyor. Ayni sekilde hafif yagmur yagarken telefonu kullanirsan yagmur damlalarinin dustugu yerlere basiyormussun gibi algiliyor. Kanimca bu dokunmatik ekranin calisma mantigiyla ilgili bir durum. Sadece bu telefonlarda mi oluyor?Bu telefonun ekranini elektrik ileten, manyetik alana sahip her madde ile kullanabilirsiniz.(kulaklik kablosu, anahtar vs)Fakat hic bir android cihazi o sekilde kullanamadim.Sorunla tekrar karsilastiginda ekranini ve elini guzelce sil, nem kalmadiktan sonra sorun olmadan kullanirsin.----------Eklendi @ 23:01:10 ---------- Yazıldı @ 22:59:36 ----------
ekran vucud ısısıyla calsıtıgı ıcın nemlenınce ekran ısısıyı algılamayo ekran o yuzden oluyo sacama yerlere asıyo ama bunun sureklı yapıyosa bılkııı ekranın bzoulmus olabılır ...probelem ekranda mecburen servıse vermek zorundasınnn ..
Kapasitif ekran isiyla degil elektrik ilektenligi ile calisir.

cabal21

cabal21

Üye
aşırı terlemede o sorun benim ekranda da meydana geliyor. orneğin sabah soguk bir odadan sicak odaya geldiğinde telefon terliyor ve dokunmatik sapıtabiliyor. düşürmeyle ilgili sorun olduğunu zannetmiyorum tamamen terle alakalı birşey birde ekranda çok fazla elinden bulaşan yag varsa buda buna neden olabiliyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
aşırı terlemede o sorun benim ekranda da meydana geliyor. orneğin sabah soguk bir odadan sicak odaya geldiğinde telefon terliyor ve dokunmatik sapıtabiliyor. düşürmeyle ilgili sorun olduğunu zannetmiyorum tamamen terle alakalı birşey birde ekranda çok fazla elinden bulaşan yag varsa buda buna neden olabiliyor.
Ekran koruyucu jelatin kullan sorun olmuyor.

distakjo

distakjo

Üye
eski şarj aletlerini takınca oluyo bende de.

Lenneth

Üye
Eliniz terliyorsa dokunmatiğin sapıtması gayet normal :)

(Kendimden biliyorum aşırı el terlemesi yaşayan biri olarak)

Üst Alt