telefonumun ekrani kirildi :( lütfen yardim edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun ekrani kirildi :( lütfen yardim edin...
arkadaslar vodafone945 kullaniyorum ekran galiba kirik ekranin üst yarisi siya ama kirik yerinde bile dokunmatigi calisiyor bana kaca patlat bunun tamiri ha bide garantisi car daha gondersem kabul ederlermi

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
aga garanti kabuL eder yada etmez servisin insafına kaLmış.. bunu biz nereden biLeLim.. gotur sansını dene oLmazsa bi teLefoncuya sorcaksın başka cagren yok..

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
kac para olur peki

lolaman

lolaman

Üye
en az 50 kağıt alırlar.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
rahat 50-100 Lirayı gözden cık derim ben ama beLki o kadar oLmaz.. cunku dedigine göre teLefonun ekranı deişcek camı deişcek..

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
kirik yerinde bile dokunmatik calisiyor ama icindeli sivi kaymos olabilirmi

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
kirik yerinde bile dokunmatik calisiyor ama icindeli sivi kaymos olabilirmi

ne oLdugunu biLemeyizki görmeden resimLerini atsan biLe yorum yapamayız en sagLıkLısı once bi yetkiLi servise ver.. baksınLar.. oLmazsa mecbur tamirciye vermen gerekLi.. bu kırık işLeri cok kötü ya..

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
offf ya kac para olur

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Paşam dedim ya 100 Liraya kadar masraf oLabiLir die..

qweewq112

Üye
    Konu Sahibi
tmm

tekila123

tekila123

Üye
Ben samsung galaxy young kullanıyorum camı baya kötydü kötüden kastım kırık değil ama çok fazla çizik vardı baya kötydü. götürdm adam 40 civarı bi fiyata yaparız dedi hallettim bende ama senin nasıl oluyor onu bilemem sanırım çok yüksek bi fiyat söylemez diye tahmin ediyorum yinede git bi baktır fiyat konusundada bilgilenmiş olursun

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
arkadaş 58-00 kasa + ekran değişti 50 tl patladı ... senn cam da blki 30-40 a patlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt