İpucu Telefonumu Servis'e Göndereceğim.Tek Teleservice Mi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Dostum şuana kadar Allaha şükür servislik bir sorunum olmadı ondan dolayı hangisi iyi bir şey söyleyemem ben. En rahat yol şikayet var gibi sitelerden araştırmak olacaktır :bigstar:
kvk olaydı iyiydi ben telefonu [5130] suya düşürmüştüm kvkya gönderdim hiç bir ücret taleb etmeden yapmışlardı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sadece teleservice den uzak dur diyorum o kadar :cool

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
baktımda o kadar şikayet mi olur :D sayfaları geçmeye üşendim

arızalı telefonu gönderirsin sıvı teması var deyip yollarlar bir de üzerine garanti dışı bırakırlar..çiziksiz telefonunu çizik içinde bırakıp yollarlar..daha sayayım mı :)

Rainesto

Rainesto

Üye
arızalı telefonu gönderirsin sıvı teması var deyip yollarlar bir de üzerine garanti dışı bırakırlar..çiziksiz telefonunu çizik içinde bırakıp yollarlar..daha sayayım mı :)
bende Bi sorun olmadı ondan sonra bide müzik tuşları için yolladım gene yaptılar :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia Shoplar var ben her zaman nokia'mı Nokia shop a gönderdim

Rainesto

Rainesto

Üye
Allah korusun garantilik bu durum olursa ben telefonumu timden almıştım oraya versem nereye gönderirler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Nokia shoplar da çözemedikleri sorunlar için tekeservice e yönlendiriyorlar telefonu :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
servislere çok gidip gelmişimdir. kvknın en kötü hizmete sahip olduğunu düşünerken birde teleservice ortaya çıktı... ikiside çok kötü hizmete sahipler. nokia care ve ya yukarda yazan bi firma daha var ara telefonla görüş okey alırsan gönder.

erhanercan

erhanercan

Üye
ent nokia yetkili servisi var

Üst Alt