teleservice başka yetkili servis yok mu aytel var mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kaçıncı oluyor acaba ? 4-5 oldu sanırım
var tabi ama ücret alır diğer servislerteleservice başka yetkili servis yok mu aytel var mı?
ent nokia careden kurulmuş öyle yazıyor, diğer nokia carelerden farkı nedir bilmem sormak lazım ama fotoğraflara bakınca göndermezler gibi görünüyor garanti şartlarını okuyada bu ENT TEKNIK SERVIS HIZMETLERI TIC.ent serivs yine teleserviceye mi gönderir
aşağıdaki yazıyı şimdi gördümnasıl yani şimdi ben telefonu bu tarihten önce aldım ama telefon bozuldu kendi paramlamı yaptıracam [ kullanıcı hatası vs. Değil ]genpa ile ilgili mesaj yazmıştım ama düzenliyorumaşağıdaki yazıyı şimdi gördüm
Değerli Müşterimiz,
Nokia ile olan satış sonrası hizmetler alanındaki birlikteliğimiz sadece garanti kapsamındaki ürünler için karşılıklı anlaşma ile 16 Ocak 2012 tarihi itibariyle sona ermiştir. Fakat 2 yıllık garanti süresi biten ve/veya garanti dahilinde olmasına rağmen kullanıcı hatası bulunan ürünlerinize firmamız tarafından ücretli hizmetler verilmeye devam edilecektir.
Saygılarımızla,
Genpa Satış Sonrası Hizmetler
sanırım daha fazla teknik destek vermiyorlar
teleservice'e göndereceksin.. bu arada ent de yetkili servistir..nokia care bünyesinde kurulmuştur..ve izlenimlerime göre teleservice'den daha iyi iş yapıyorlar..şu ana kadar olumsuz bir yoruma rastlamadım
ent servisemi göndereyim
kvk olmaz mı ?Teleservice veya Nokia Care noktalarından birine vermek zorundasın.
kvk olmaz mı ?
KVK artık Nokia nın teknik servis hizmetini üstlenmiyor, GENPA-TeleService-DORA gibi firmalar teknik servis hizmeti vermekte.kvk olmaz mı ?
KVK bakmıyor artık bildiğim kadarıyla.
Nokia'nın sadece Teleservice ile anlaşması var.
Teşekkürler. sizce en iyisi hangisiKVK artık Nokia nın teknik servis hizmetini üstlenmiyor, GENPA-TeleService-DORA gibi firmalar teknik servis hizmeti vermekte.
Dostum şuana kadar Allaha şükür servislik bir sorunum olmadı ondan dolayı hangisi iyi bir şey söyleyemem ben. En rahat yol şikayet var gibi sitelerden araştırmak olacaktır
Teşekkürler. sizce en iyisi hangisi