İpucu Telefonumu Servis'e Göndereceğim.Tek Teleservice Mi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu Servis'e Göndereceğim.Tek Teleservice Mi Var?
Telefonumu Servis'e Göndereceğim.Tek Teleservice Mi Var?
Lumia 920 (Garantili)

beats

beats

Üye

bu kaçıncı oluyor acaba ? 4-5 oldu sanırım

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
yada bu ENT TEKNIK SERVIS HIZMETLERI TIC.ent serivs yine teleserviceye mi gönderir

beats

beats

Üye
yada bu ENT TEKNIK SERVIS HIZMETLERI TIC.ent serivs yine teleserviceye mi gönderir
ent nokia careden kurulmuş öyle yazıyor, diğer nokia carelerden farkı nedir bilmem sormak lazım ama fotoğraflara bakınca göndermezler gibi görünüyor garanti şartlarını oku

utkansen

Üye
arkadaşlar şu ön kameranın tozlanması probleminden ben de teli servise vermeyi düşünüyorum izmir de yapabilirler mi acaba yoksa istanbul a mı gönderirler bilgisi olan var mı? L920

luckysleven

luckysleven

Üye
dostum ben sana artık bir telefon hediye etmek istiyorum çok çektin sen :dry:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Rainesto

Rainesto

Üye
Bence teleservice ile uğraşma yolla genpaya :D

ademoz05

ademoz05

Üye
genpa ile ilgili mesaj yazmıştım ama düzenliyorum :) aşağıdaki yazıyı şimdi gördüm

Değerli Müşterimiz,

Nokia ile olan satış sonrası hizmetler alanındaki birlikteliğimiz sadece garanti kapsamındaki ürünler için karşılıklı anlaşma ile 16 Ocak 2012 tarihi itibariyle sona ermiştir. Fakat 2 yıllık garanti süresi biten ve/veya garanti dahilinde olmasına rağmen kullanıcı hatası bulunan ürünlerinize firmamız tarafından ücretli hizmetler verilmeye devam edilecektir.
Saygılarımızla,
Genpa Satış Sonrası Hizmetler

sanırım daha fazla teknik destek vermiyorlar

Rainesto

Rainesto

Üye
genpa ile ilgili mesaj yazmıştım ama düzenliyorum :) aşağıdaki yazıyı şimdi gördüm

Değerli Müşterimiz,

Nokia ile olan satış sonrası hizmetler alanındaki birlikteliğimiz sadece garanti kapsamındaki ürünler için karşılıklı anlaşma ile 16 Ocak 2012 tarihi itibariyle sona ermiştir. Fakat 2 yıllık garanti süresi biten ve/veya garanti dahilinde olmasına rağmen kullanıcı hatası bulunan ürünlerinize firmamız tarafından ücretli hizmetler verilmeye devam edilecektir.
Saygılarımızla,
Genpa Satış Sonrası Hizmetler

sanırım daha fazla teknik destek vermiyorlar
nasıl yani şimdi ben telefonu bu tarihten önce aldım ama telefon bozuldu kendi paramlamı yaptıracam [ kullanıcı hatası vs. Değil ]

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
teleservice'e göndereceksin.. bu arada ent de yetkili servistir..nokia care bünyesinde kurulmuştur..ve izlenimlerime göre teleservice'den daha iyi iş yapıyorlar..şu ana kadar olumsuz bir yoruma rastlamadım

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
teleservice'e göndereceksin.. bu arada ent de yetkili servistir..nokia care bünyesinde kurulmuştur..ve izlenimlerime göre teleservice'den daha iyi iş yapıyorlar..şu ana kadar olumsuz bir yoruma rastlamadım

ent servisemi göndereyim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ent servisemi göndereyim

evet..hakkında olumsuz bir yorum okumadım..eminim teleservice'den daha özenli iş yapıyorlardır.ver yurtiçi kargo ya karşı ödemeli gönder.arızayı belirten bir de not yaz. isim soyad telefon numaranı da yaz bitti gitti

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teleservice veya Nokia Care noktalarından birine vermek zorundasın.

Bay H

Bay H

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
:tşk:

Teşekkürler. sizce en iyisi hangisi
Dostum şuana kadar Allaha şükür servislik bir sorunum olmadı ondan dolayı hangisi iyi bir şey söyleyemem ben. En rahat yol şikayet var gibi sitelerden araştırmak olacaktır :bigstar:

Üst Alt