Telefonumu nasıl sevebilirim (c5-03)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefonumu nasıl sevebilirim (c5-03)
Merhabalar c5-03e sahibim yaklaşık 1.5 yıl önce hevesle aldım fakat hiçde hoşuma gitmedi dokunmatiği olsun , kamerası olsun , uygulamalar doğru düzgün uygulama yok sorum biraz zor bu telefonu nasıl sevebilirim uygulama önerisi olur veya kamerası felan yazılım veya donanımla iyileşirmi ? Mesela en çok istediğim şey belirlediğim bir tuşa basarak fotoğraf basma bunu herhangi bir yazılımla elde edebilir miyim ?

tapatalk

Üye
sen iddaa filan biseyden para kaldir sonra o telefonu tuvalete at sifonu çek

Tepkiler: hsynyrr1
    Konu Sahibi
Valla futbolla hiç alakam yok Cfw nedir acaba biraz açabilir misiniz ?

Tepkiler: Peocawe

crawM

Üye
çok manajerlik oynamış

PriZm

Üye
Aykut V2 terk..

- - - Eklendi - - -

CFW = Custom FirmWare demek yani kişiselleştirilmiş yazılımdır.Telefonunda daha yüksek performans ve çeşitli modifikasyonlar yapmanı sağlar.

Konu Sahibi
Teşekkürler . Onu nereden indirebilirim

Konu Sahibi
~N.A.W.Y~ teşekkür ederim evet arkadaşlaR başka neler yapabilirim , bir bir sorum ben netten video izleyemiyorum opera yükledim ondan sonra girmemeye başladı şimdi format attım giriyor opera neden böyle yapıyor başka önerebileceğiniz browser varmı ?

MaxipmaN

Üye
niye alırlar anlamam ki şu telefonu cfw de dokunmatiği iyileştiriyolar

Konu Sahibi
Şimdiki aklım olsa alır mıyım kardeşim ya o zaman bilmiyordum ki android felan işte kamera 5mp , dokunmatik , şu bu alıoduk

Akıncı

Üye
Şimdiki aklım olsa alır mıyım kardeşim ya o zaman bilmiyordum ki android felan işte kamera 5mp , dokunmatik , şu bu alıoduk
ben telefonu alalı 2,5 sene olmuş o zaman symbian öndeydi ama şimdi Android işletim sistemi önde Nokia sağolsun

Şimdi güzelce telefonu öpüyoruz.Biraz okşuyoruz.Biraz onla oynuyoruz.Ona sıcak davranıyoz.Ve Mutlu son telefon seni sen telefonu seviyorsun bak uygulamaya gerek kalmadı..

CasuS_87

Üye
kardeş biraz para biriktir başka telefon al derim

Kapak degis whatsapp yukle wp cfw si kur swipe kur rfm 13 kur sklma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...