Tabi 2 yaşına girdi belki eskimiştirEskimiştir hocam![]()

benim kulaklık 3 senelik ölmedi gittiHer Zaman Yapmıyorsa Kolayı Var Yine Son Ses Aç Baktın Kapanmıyo Kabloyu İyice Kıra Kıra Git Eğer Kapanırsa Kabloda Sıkıntı Vardır Ki Normal Birşey Kulaklıklar Çabuk Bozuluyor

Benim Gibi Telefonun 2 Senelik Olurda Hiç Telefona takıp Kullanmazsan Gayet Normal Bİşeybenim kulaklık 3 senelik ölmedi gitti![]()

helikopterde dinlerken kulaklık uçtu aşşaı indik baktık kulaklık çalışıyoBenim Gibi Telefonun 2 Senelik Olurda Hiç Telefona takıp Kullanmazsan Gayet Normal Bİşey![]()
hayretO Bişeymi Geçen Arabayla Yan Veriyoz Filan Neyse Sağlık Olsun Sana Bişey Olmasın Yemişim Kulaklığıhelikopterde dinlerken kulaklık uçtu aşşaı indik baktık kulaklık çalışıyohayret

1 dal verirmisinO Bişeymi Geçen Arabayla Yan Veriyoz Filan Neyse Sağlık Olsun Sana Bişey Olmasın Yemişim Kulaklığı![]()

Bu Devirde Herşey Para Olmuş Zaten Zamlanmiş 1 TL Heralde Mübarek Altın Oldu Benim Dİlmi Vermiycem1 dal verirmisin![]()

aynen 1 tl zam geldiBu Devirde Herşey Para Olmuş Zaten Zamlanmiş 1 TL Heralde Mübarek Altın Oldu Benim Dİlmi Vermiycem![]()
sen içiyomusun 
Paraya Yazık Daha Neleraynen 1 tl zam geldisen içiyomusun
![]()

Bilememen iyisini sen yapıyon![]()
![]()

ben başladım daha bırakamıyom :FBilemem![]()
Ah O Parayı Birgün Bende Bulucam İnşben başladım daha bırakamıyom :F