Telefonumu değiştiriyorum görüşleriniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumu değiştiriyorum görüşleriniz ??
Arkadaşlar bende şuan nokia 5250 var tamamen boşluk bir telefon diyebilirim :D 5250 yi satıp 2. el bir telefon almak istiyorum üzerine biraz para koyup , 2.el blackberry curve 8520 alsammı diye düşünüyorum ilerde bir sorun yaşarmıyım ben çok facebook twitter giriyorum bi sorun olurmu ? sizce böyle birşey yapıyımmı ?

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Yap

HaqperesT

HaqperesT

Üye
sorunsuz bir sey yok Allah cc tan baska
yap bence

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. sagolun :)

atoubo

atoubo

Üye
Blackberry guzel telefon al gitsin bi sikinti olmaz insallah simdiden hayirli olsun

pasha14

pasha14

Üye
8520 değilde biraz daha iyi bişey baksan çok iyi olur. 9300 var 400tlye 2.el istiyosan onlarada bi bak

irfan0202

Üye
face ve twitter için iyi bi tel

tempestshine

tempestshine

Üye
Sosyal ağlara çok giriyorsan.Sürekli güncel kalmak istiyorsan Blackberry iyi tercih.8520 kötü değil.WLAN ve multitask var bir sürü sosyal ağ var.Tercih senin.

MrExpert

MrExpert

Üye
facebook ve twitter için ideal dir..

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Bir nokia kullanıcı ve hastası olarak söylüyorum bence al.Güzel telefon tanıdığımda var çok güzel yani.

kaptannova

Üye
samsung wave alsan daha iyi olur. social hub premium var. tüm sosyal ağlara push bildirim desteği var.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Curve 8520 güzel seçim. Fakat biraz daha bütçenizi arttırma imkanınız varsa 9300 çok daha iyi. Ayrıca QWERTY senin için çok da önemli değilse arka planda kalsa da 8520'den çok iyi olan bir Blackberry modeli var; Pearl 3G 9105. Bu modele de bakmanızı öneririm. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt