Telefonumda Uygulamalar hep açık yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xperia2012

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda Uygulamalar hep açık yardım edin
arkadaşlar telefonum xperia ray.
ayarlardan uygulamalara geliyorum, çalışan uygulamalara basıyorum orada hep mtpapp facebook upload manager updatecenter falan hep uygulamalar açık kapatınca yine açılıyor benim korkum şu mobil ağ modu kapalı ama faturama internet yansır mı ?

bir de bu aralar ekran ışığı kendi kendine yanıp sönmeye başladı kafayı yicem yardım edin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Açık uygulamalar tüm androidli cihazlarda var. Amaç hızı arttırmak. Sorun yok yani.
Işık olayını bilmiyorum.

enes-1907

enes-1907

Üye
eğer sorun bendeki gibi telefon kenarda duruken durduk yere ekran ışığı yanıyorsa fabrika ayarlarına dön ve hafıza kartını formatla işlem tamamdır..bide o sölediğin uygulamalar bnm telefondada açık onlar kapatsanda gene açılır.o yüzden kafana takma

ayhan124

Üye
format falan atma.ayarlar...gelıstırıcı seceneklerı...yuksek duzey modu..tık varsa kaldır.ekran guncellemelerı goster..tiki kaldır..

sek00

sek00

Üye
Sen intenete bağlanıp tl gitmesinden korkuyorsun sanırım. Veri bağlantısını açma gitmez hiç.

Arai

Arai

Üye
format falan atma.ayarlar...gelıstırıcı seceneklerı...yuksek duzey modu..tık varsa kaldır.ekran guncellemelerı goster..tiki kaldır..
dostum bu ayarları xperia S de nasıl yapcaz. şu ekranın ışığının yanıp sönmesi kafayı yedircek bana

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ekran ışığı kendi kendine yanıp sönmeye başladı derken?

Parmağını ışık sensörünün üzerinde tutuyor olabilir misin?

Işık sensörünü parmağınla kapatırsan ışık düşer kaldırınca çoğalır. (Otomatik ışık ayarlıysa)

Farketmeden sensörün üzerine parmağını koyuyor olabilirsin.

eagle83

eagle83

Üye
task manager kullanıyorum işe yarıyor ama tabi yeniden çalışmaya başlıyor programlar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Advandec Task killer veya proces manager bir alternatif es task manager

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
bendede bazen oluyor ama şu anda zararını görmedim

amcalu1

amcalu1

Üye
Yapacak birşey yok easy task killer ile temizlersin yine açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt