furkey
Üye
-
Konu Sahibi
-
hadi diyelim ram kendi kendine sıkışıyor veya uygulamayı kapatıyor öyleyse neden oyun oynarken kasma devam ediyor
senin s3 de ısınma nasıl ben siyah kernel son rürüm kullanıyorum ısınma çok az belki nova 3 te biraz oluyor gerçekten siyah kernel 1 numara
senin s3 de ısınma nasıl ben siyah kernel son rürüm kullanıyorum ısınma çok az belki nova 3 te biraz oluyor gerçekten siyah kernel 1 numara
Windows 7'ye de çok RAM harcıyor diyenler vardı
Artık o kadar çok gördüm ki bu konuları. Şu ram sorunlarına bir açıklık getireyim dedim. Öncelikle boş ramin az olması bir eksiklik değil. Bunu belirteyim. Telefonunuz smartphone ve ram de sonuna kadar kullanılmak için var. "Peki rami ne dolduruyor bu kadar?" derseniz eğer şöyle belirteyim:
Telefonunuzun fabrika çıkışlı romu Odexed olarak gelir. Peki nedir bu odex? Odex demek telefonun fabrika çıkışlı uygulamalarının ve alabildiği kadar normal uygulamanın önbellekte hazır şekilde durmasıdır. Uygulama açılışlarını hızlandırır. TELEFONUN İŞLEYİŞİNE VE NORMAL ÇALIŞMASINA HERHANGİ BİR OLUMSUZ YÖNÜ YOKTUR! Bu cümleyi büyük yazmamın bi sebebi var. Çünkü bu ramin az kalmasının sanılanın aksine kötü bir şey olmadığını vurgulayan bir cümle.
Peki yüksek ram isteyen oyunları nasıl açacak diyorsanız buna boşuna smartphone dememişler. Ram ihtiyacına göre kendini ayarlayıp, sıkıştırma yapıp hatta gerekirse bazı önbellek dosyalarını kaldırarak kendisi karşılayacaktır.
Bir daha çok az ram kalıyor diye telefondan nefret eden insanlar, bu olaydan yakınan konular görmemek dileğiyle...
bunu daha önce çok demiştim.ama dinlemiyorlarki.bildikleri ile düzmantık gidiyorlar.
Androidde "Kullanılmayan ram boşa giden" ram demektir.
Bir kere aşırı ısınma ile kasmanın alakası yok. Benimde ateş gibi oluyor elde zor tutuyorum (1.8 oc) serin ikende aynı sıcakkende. Şarj ilede alakası yok %5 de de aynı %95 de de. Programlar için en çok işlemci etki eder, oyunlar için ekran kartı. Bu bilgisayardada böyledir.
bunu daha önce çok demiştim.ama dinlemiyorlarki.bildikleri ile düzmantık gidiyorlar.
Androidde "Kullanılmayan ram boşa giden" ram demektir.
Olay bu abi benim s3'te hiç sorun olmadı genelde boşken 580'lerde geziniyor hiç sorun yaşamadım bu arada galaxy s Nova 3 çalıştırıyor mu ona göre bir arkadaşıma önericem telefonu ?
Çalışıyor
Olay bu abi benim s3'te hiç sorun olmadı genelde boşken 580'lerde geziniyor hiç sorun yaşamadım bu arada galaxy s Nova 3 çalıştırıyor mu ona göre bir arkadaşıma önericem telefonu ?
oc ye gerek olmadan yeterli hızda çalışıyor
Oc ile calistirir sanirsam
Oc ile calistirir sanirsam
Çalışıyor
oc ye gerek olmadan yeterli hızda çalışıyoroc sadece daha da yüksek performans almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?