telefonumda ki klosörleri vs.. silemıyorum format attım yine gitmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkulq

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda ki klosörleri vs.. silemıyorum format attım yine gitmıyor
Merhaba

nokia c7 telefonuma maxicep ten ındırdıgım temaler vs programlar indirmiştim klosör oluşturup telefonumun kendi hafızasına attım namaz süreleri vs işte şarkı fılan sonra belirli bir süre sonra telefon bu uzantılararı açmamaya başladı okunamıyor soru işareti olarak görüyor neyse dedım telefona format atayım dedım int den baktım format attım herşey gitti ama telefonu pc ye taktım yıne aynı şey klosörler duruyor ama telefona format oldu herşey gitti o soru işareti olan klosörler hepsi duruyor telefonun içine de tekrar girmiş ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz? Kvk ya götürsem yaparlarmı ben fazla telefondan anlamıyorm telefonuda yeni almıştım 4.5 ay oldu .s

Not hafıza kartı fılan kullanmıyorm yani hafıza kartına atmışsndır demeyin telefonun kendi hafızası 8 gb zaten onu kullanıyordm

gokhann2309

gokhann2309

Üye
Kendi attığın hard formattan sonra kendi oluşturduğun klasörler gitmediyse, en yakın nokia shop'a git versiyon atsınlar. Ama bahsettiğin klasörler telefonun orjinal, kendi klasör isimleriyse onları zaten silemezsin, ortada bir problem yok demektir. Umarım yardımcı olmuşumdur, iyi forumlar.

erkulq

Üye
    Konu Sahibi
yok bu içinde teme klosöleri şarkı klosörleri vs şeyler gitmıyor bir türlü acılmıyor da öyle kaldı format attım herşey gitti :S kendı klosörleri ayrı onlara dokunmuyorum onlar gıtmez zaten bılıyorum bunlar bir türlü gitmıyor kvk ya götüreyım mı ?

gokhann2309

gokhann2309

Üye
Dediğim gibi sonradan oluşturduğun klasörleri silemiyorsan bir nokia shop'a git ücretsiz versiyon attır sorunun çözülecektir.

erkulq

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımın için valla bi daha pahalı bişi almam bu bana ders oldu ucuz bişi olsa kırıp atardım coktan

pasha14

pasha14

Üye
Soft format mı yoksa hard format mı attın ? Hard format sonucu bu dosyaların telefondan silinmesi gerekiyordu.

erkulq

Üye
    Konu Sahibi
hard attım gıtmedi işte :S

pasha14

pasha14

Üye
Pc suite ile telefonu bağla orada güncelleştirmelerden sorunuz varsa yazılımı tekrar yükleyin diyor. O şekilde yap sorun kalmaması gerekiyor veya aldığın yere götür telefonu yazlım atsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt