Hard Format Sonrası ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format Sonrası ..
Merhaba Arkadaşlar ;

Daha öncede söylediğim gibi, hard format sonrası OVİ, MAĞAZA, RESİMLER, HARİTA vs. gibi uygulamalarım silinmişti. Ve sesim karşı tarafa yankılı geliyor diye telefonumu KVK' ya vermiştim. Evet telefonu verdikten 1 hafta sonra hazır hale gelmişti. Eve gelip bir bakayım dedim, Mesaj yazıyordum, birden telefonum dondu ve kapandı. Açtım ekranım bembeyaz renkli renkli noktalar heryerde. Tekrar KVK' ya gittim, telefonu daha dün aldım bu nasıl bir iş dedim, hemen bakalım beyfendi falan. Telefon yine İsyanbul'a gitti. Bu sefer 16 gün bekledim, nihayet yine geldi telefonum. İlk işim ordayken kontrol etmek oldu. Evet problem yok, bana verdikleri formda Arızalı elektronik parça değiştirilmiştir, arızalı olan mekanik parça değiştirilmiştir. (Parça isimleri yazmıyor!)
Güncel yazılım yüklenip onarımı tamamlanmıştır.

Sonuç : Cihazı aldığım gün 2-3 saat sonra arama yapacaktım ki rehbere bakarken telefon yine dondu. Ekran yine bembeyaz, her yerinde renkli renkli noktalar. Telefon tepki veriyor, şarj oluyor, ama görüntü yok. Şimdi arkadaşlar ben bu telefonu 1 yıldır kullanıyorum. Ekranla ilgili hiçbir problem yaşamadım. Ben ilk servise verdiğimde dedim ki bakın hard format attım ve uygulamalarım silindi birde karşı tarafa sesim yankı yapıyor dedim, öylece verdim. Şimdi bu ekran arızası nerden çıktı arkadaş. Yani bunlar benim resmen telefonumu bozdular.
Arkadaşlar şimdi nasıl bir yol izleyim?, ne yapayım? Burada ne olmuş olabilir?, teknik bilgim fazla yok.
 


By-HaCk

By-HaCk

Üye
Arkadaşım benim bi arkadaşın telefonu da senin dediğin gibi olmuştu sürekli aynı hatayi veriyordu sonra arkadaş bir dilekçe yazdı adını tam hatırlamıyorum temel donanım bozukluğu nedeniyle aynı cihazdan bir tane daha verdiler Yani sende biraz araştır o dilekçeden yaz elindeki cihazı ver onlara yenisini al
 
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Çavuş kardeşim, çok sağol bir araştırma yapalım bakalım, tekrar yine gideceğim KVK' ya burada yazdıklarımı aynen onlara da söyleyeceğim. Harbiden gitti telefonum ya.
 
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Evet Arkadaşlar, yaşadığım bu olaylar sonucu Nokia Müşteri Hizmetleriyle görüşmemde cihazı TELESERVİCE göndermemi istediler. Yaklaşık 8 gün sonra Cihazımın durumuna baktığımda (TELESERVİCE SAYFASI) Cihaza yetkisiz müdahale ve bilinçsiz işlem gerçekleşmiş. Fiziksel hasar görmüştür. Ekran + Kasa tamamen değişecektir. Garanti dışı işlem olacak. Fiat : 120 TL. Beynimden vurulmuşa döndüm. Hemen aradım: Cihazım garantili ve daha öncede KVK' da işlem görmüştür dedim. Onlarda birşey yapamayız dedi. ve Nokia müş. hizmetlerinden sizin için bizi arayan olmadı dediler. Yani Nokia da kandırdı beni. Ve cihazı iade aldım. İptal ettirdim. Cihaz tekrar geldiğinde ise, asıl bomba bu: Cihazımın Bütün kasasını değiştirmişler. Bir çizik bile olmayan kasamı böyle görünce şok oldum. Kamera kapak kısmı kurumuş çamur toprak, arka çelik kapakta çizikler. Batarya şarj kısmında büyük derecede çizik ve deformeler. Bu sefer tekrar aradım; dedim ki .. ben size cihazımı eski parçalar takıp gönderin demedim diyerek başladım lafa ..
Ve sonra tekrar KVK formlarıyla beraber faturasınıda gönderdim. Delil olarak ...
Sonuç : Kozmetik hasar, çizilmeler deformeler mevcut, daha önce KVK da işlem görmüş garantili cihaz yazmaktaydı ekranda. Tamam dedim bu sefer kesin yapılıyor, arkasından pat 390 tl ücret çıktı. Artık yeter dedim. Verin cihazı dedim. Yarın da KVK 'ya tekrar götürüp durumları anlatacağım. Birçok yere şikayette bulundum. Yani şu telefonum tek sıkıntısı yazılım güncellemesi idi. Ne hale geldi, güler misin ağalar mısın arkadaş ..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
197
Cevap
20
Görüntüleme
594
DarkredBlue61
Cevap
3
Görüntüleme
407
DarkredBlue61
Cevap
29
Görüntüleme
697
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
266


Üst Alt