Telefonumda Çok Garip Konuşmalar Dönüyor Bir Bakın-Üstelik Telefonu Cevaplamadım Bile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda Çok Garip Konuşmalar Dönüyor Bir Bakın-Üstelik Telefonu Cevaplamadım Bile
Baylar bayanlar merhabalar hayatımda ilk defa bir şeye şahit oluyorum.Telefonumunda bi baktım sesler geliyor sinek vızıltısı gibi.sonra bi baktım biri ile görüşüyorum.Üstelik tam tamına 1 saat 10 dk dır konuşuyormuşum. Şuan o taraftan bir sesler geliyor sürekli konuşuyorlar.Birisi var başkası ile telefonda görüşüyor ama beni duymuyor.O konuştuğu diğer kişiyi duymuyorum ama ben. numara 757xx72 diye bir numara . bağırıyorum çağırıyorum beni duymuyor.İşin enterasan tarafı ben 2-3 saattir telefonu elime bile almadım.Kendi kendine cevaplanmış galiba. hem bu nasıl bir numara.

edit : olayı çözdüm beyler :D bugün gnctrkcll in sayfasında bedava konuşma yapmıştım . Konuşmaları bitirince asla kapat tuşuna basmam hep unuturum genel huyumdur.Kapata basmadığım sürece arama devam ediyor görünüyor hep yani ordaki sayaç saymaya devam ediyor ahize kapanmıyor.Bugün o konuşmayı bir daha yapayım dedim.Bu arama sistemi " yönlendirmeli sistem" yani turkcellden 7570272 diye numara arıyor sizi aramak istediğiniz numaraya direkt yönlendiriyor.Her neyse konuşmayı bir daha yaptım baktım gelen çağrı bu numaradan.Konuşma esnasında kaydettiğim numarada bu. ayrıca karşıdaki kişinin konuşmaya dikkat etmiştim , kişi yanındankine "daha 10 dk var" falan diyordu.bu konuşmanın süresi 30 dk sınırlı. BUNUNLA ALAKALI BİR HAT KARIŞMASI YAŞANMIŞ MEĞERSEM :D

Bu olayda ayrı bir anı olarak kalmış oldu , ister istemez telefon sapığı olmuş oldum ama suç bende değil [8D]

not : FBI ' dan teklif bekliyorum :naughty:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ciddimisin bilmiyorum ama anlatım on numara :ehe:

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Bir yerde okumuştum bu numaralara sanırım Turkcell sizin numaranızı veriyor ve bunlar da reklam yapmak için sizi arıyor ama tabi otomatik cevaplama olayı ilginç.

akrep_81

Üye
Operatörün ne? Sanki o 757 ile başlayan turkcell operatör numarası gibi geldi bana ama tam emin değilim.

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
ciddimisin bilmiyorum ama anlatım on numara :ehe:

evet ciddiyim ve halen bu olay nasıl olabilir diye düşünüyorum.Yazıyıda telefon açıkken yani şu gizemli görüşme devam ederken yazdım :D Neden böyle bişe yaptım bende anlamadım ama yazdım :D

Bir yerde okumuştum bu numaralara sanırım Turkcell sizin numaranızı veriyor ve bunlar da reklam yapmak için sizi arıyor ama tabi otomatik cevaplama olayı ilginç.

bahsettiğiniz reklamlar bana daha önce çok geldi ama genelde kamu spotu ile alakalı reklamlar.ayrıca bu reklamdan çok , bir ev hali idi.itiraf edeyim konuşmaları 5-10 dk dinledim . bir kişi vardı bir odada biri ile konuşuyor , ayrıca odaya sürekli birileri gidip geliyordu.kişi annesine sürekli birazdan geliyorum , tamam kapatıyorum falan diyordu.

Operatörün ne? Sanki o 757 ile başlayan turkcell operatör numarası gibi geldi bana ama tam emin değilim.
Turkcell kullanıyorum .

---------- Eklendi @ 23:21:25 ---------- Yazıldı @ 22:48:01 ----------

edit : olayı çözdüm beyler :D bugün gnctrkcll in sayfasında bedava konuşma yapmıştım . Konuşmaları bitirince asla kapat tuşuna basmam hep unuturum genel huyumdur.Kapata basmadığım sürece arama devam ediyor görünüyor hep yani ordaki sayaç saymaya devam ediyor ahize kapanmıyor.Bugün o konuşmayı bir daha yapayım dedim.Bu arama sistemi " yönlendirmeli sistem" yani turkcellden 7570272 diye numara arıyor sizi aramak istediğiniz numaraya direkt yönlendiriyor.Her neyse konuşmayı bir daha yaptım baktım gelen çağrı bu numaradan.Konuşma esnasında kaydettiğim numarada bu. ayrıca karşıdaki kişinin konuşmaya dikkat etmiştim , kişi yanındankine "daha 10 dk var" falan diyordu.bu konuşmanın süresi 30 dk sınırlı. BUNUNLA ALAKALI BİR HAT KARIŞMASI YAŞANMIŞ MEĞERSEM :D

Bu olayda ayrı bir anı olarak kalmış oldu , ister istemez telefon sapığı olmuş oldum ama suç bende değil (h)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
türkcelin acemiligi bizimde oluyormuki baskaları dinliyosa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt