Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuma Format Atamıyoum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhanbaycan
Üye
Konu Sahibi
Telefonuma Format Atamıyoum
Bende 6630 var hard format atamyorum bi türlü olmuyo yardımcı olabilirmisiniz?
leiche
Emekli Yönetici
öncelikle bataryan full olmalı en önemlisibu !
telin kapalıyken * 3 yes ve açma tuşuna eş zamanlı olarak aynı anda bas ve bekle.
yaklaşık 15 20 sn sonra fomata başlayacaktır.
kolay gelsin
not : formating yazısı bitmeden elini tuşlardan çekme
telin kapalıyken * 3 yes ve açma tuşuna eş zamanlı olarak aynı anda bas ve bekle.
kolay gelsin
6630'da format yazısı çıkmaz formatlınınca saat ve tarih ayarı ister
TranceBabe35
Üye
* 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda basman gerekiyo we 15-20 saniye beklemen gerekiyo 6630larda formatting yazmıyo arkadasında dedigi gibi saat tarih bölge sorar kolay gelsin
öncelikle Bataryan Full Olmalı En önemlisibu !
Telin Kapalıyken * 3 Yes Ve Açma Tuşuna Eş Zamanlı Olarak Aynı Anda Bas Ve Bekle.
Yaklaşık 15 20 Sn Sonra Fomata Başlayacaktır.
Kolay Gelsin
Not : Formating Yazısı Bitmeden Elini Tuşlardan çekme
kolay gelsin
6630 da formating yazmıyor du enson 6630 a attığımda
sercanaktas
Üye
sizi iyi güzel diyosunuz da ben n73.e bi format atayım dedim 4 tuşa aynı anda basamadım bile :S bastığımda da telefon açıldı normal olarak soft formatı çaktım gitti ) dört tuşa hangi parmaklarla basıosunuz benimkiler yetmedi. 10 tane parmakla 4 tuşa basamadım ahahahaha....
sizi iyi güzel diyosunuz da ben n73.e bi format atayım dedim 4 tuşa aynı anda basamadım bile :S bastığımda da telefon açıldı normal olarak soft formatı çaktım gitti ) dört tuşa hangi parmaklarla basıosunuz benimkiler yetmedi. 10 tane parmakla 4 tuşa basamadım ahahahaha....