jamshot
Üye
Telefonum kendi kendine fabrika ayarlarına döndü acil yardım!! (galaxy s plus)
samsung galaxy s plus kullanıcısıyım bundan 2 hafta önce telefonuma format atıp rehber mesaj ve benzeri şeyleri geri getirip telefonumu rootlamıştım. birden bire noldu bilmiyorum 15 dk önce bi baktım dil seç felan diyor ve her şeyim silinmiş
ben nasıl mesajlarımı geri getiricem benim için tek önemli konu o şu anda :/ whatsapp mesajları da buna dahil önceden yedekleyip getirmiştim ama şu 2 haftalık süreçtekiler nasıl gelicek
bilgisayarda kaybolan dosyalar için çeşitli geri getirme programları oluyordu aynı şeyi telefona uygulayabilir miyim??
şimdiden teşekkürler
- - - Eklendi - - -
telefondaki dosyalar da duruyor her şeyiyle :/ sadece uygulamalar yüklü gözükmüyor mesela
ben nasıl mesajlarımı geri getiricem benim için tek önemli konu o şu anda :/ whatsapp mesajları da buna dahil önceden yedekleyip getirmiştim ama şu 2 haftalık süreçtekiler nasıl gelicek

bilgisayarda kaybolan dosyalar için çeşitli geri getirme programları oluyordu aynı şeyi telefona uygulayabilir miyim??
şimdiden teşekkürler
- - - Eklendi - - -
telefondaki dosyalar da duruyor her şeyiyle :/ sadece uygulamalar yüklü gözükmüyor mesela