Galaxy S8 ve S8 Plus akıllı telefonların kılıfları ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 ve S8 Plus akıllı telefonların kılıfları ortaya çıktı
Samsung'un yeni Galaxy S8 / S8 Plus modellerinde arkada yer alan parmak izi tarayıcısı doğrulandı.

Samsung, yeni bazı önemli modellerinin hazırlıkları içerisinde. Her sene amiral gemisi olarak Galaxy S çatısı altında modeller sunan Güney Kore devi firma, gelen bilgilere göre Mart ayı sonunda Galaxy S8 adındaki cihazını ve bu akıllı telefonun daha büyük versiyonu olarak da Galaxy S8 Plus'ı resmi olarak duyuracak.



Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın benzer tasarım ile geleceği ifade edilirken, bir süredir cihazlara dair bilgiler gelirken, ayrıca bir kaç gün önce de Galaxy S8'in detaylı görselleri ortaya çıkmıştı. Bu görsellerde dikkat çeken en büyük nokta ise Samsung'un önceki modellerinden farklı olarak parmak izi tarayıcısını arka tarafta konumlandırmasıydı.

Bu tasarımın doğru olup olmadığına dair şüpheler için doğrulamalar da geliyor. Şimdi de Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için tasarlanmış koruyucu kılıflar ortaya çıktı. Bu koruyucu kılıflara bakıldığında arka tarafta yer alan parmak izi tarayıcısının doğrulandığını söyleyebiliriz.

İddialara göre Samsung'un Galaxy S8 modeli 5.7" büyüklüğünde, Galaxy S8 Plus'ın ise 6.2" büyüklüğünde Super AMOLED ekran ile geleceği ifade ediliyor. Her iki cihazın da ekranı 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlük içerecek.

Yeni akıllı telefonlar Qualcomm'un yeni sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak ve ayrıca Exynos 8895 içeren versiyonunun da sunulabileceği kaydediliyor. 4GB / 6GB sistem belleği ve 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile akıllı telefonlar sunulabilir.

Galaxy S8 ve S8 Plus akıllı telefonların kılıfları ortaya çıktı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Parmak İzi Sensörü NErde O Zaman? En Sağdaki Mi?
 


Üst Alt