telefonum internete bağlanmıyor yardım edin Allah için yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
telefonum internete bağlanmıyor yardım edin Allah için yardım edin
beyler sorunum

telefonum internete girmiyor
hattım vodafona ve telefonum nokia 6303i classic
daha yeni aldım 1 haftalık telefon ancak internete girmiyor sorunun hattan olmadığını zannediyorum çünkü bi önceki telefonumda gayet güzel giriyordu internete ancak bu telefon girmiyor vodafona müşteri hizmetlerini aradım internet ayarlarınız için şunlara şunlara basın dedi bastım bir pin kodu söyledi ve ayarlar telefonunuza gönderilecektir dedi bu pini girdikten sonra telefonu açıp kapayın dedi yaptım hemde 3 kez ancak yine aynı hata telefonumun tarayıcısı operamini ve face ye veya googleden arama yaptığım zaman karşıma çıkan yazı

internete bağlanılamadı

internet ayarlarınız için masaüstü web tarayıcınızla operamini.com/help adresini ziyaret edin veya servis sağlayıcınza başvurun

aynen bu yazı çıkıyor bu akşam yine aradım vodafone müşteri hizmetlerini '542' sonra yine şuna şuna basın dedi bende bastım ancak bu sefer internet ayarlarını yapmadım başka bi tuşa bastım telesekreterin bana dediği telefonunuz wap destekli değil dedi.

ben şimdi ne yapmalıyım Allah için yardım edin bana yaa 1 haftadır bunla uğraşıyorum vodafone bayisine gittim müşteri hizmetlerini arayın dediler telefonu aldığım yere gittim vodafone bayisine git dediler herkes basından savıyor lütfen yardım edin

stainless steel

stainless steel

Üye
gprs ayarlarnı yap

tempestshine

tempestshine

Üye
evet *3636# ile veya vodafoneun kendi internet sitesini kullanabilirsin

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Yapılandırma ayarlarından vodafone internet i seç hocam

h716043

h716043

Üye
daha önce cepnet varsa onu iptal et yada cepnet al çünkü cepnet bitip almayınca tel internete girmiyor

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
daha önce cepnet varsa onu iptal et yada cepnet al çünkü cepnet bitip almayınca tel internete girmiyor

Allah senden razı olsun bi önceki telefonumla aylık cepnet yapmıstım simdi iptal ettim düzeldi :D oleyyyyyy çok saol kardes

h716043

h716043

Üye
:rica:

----------Eklendi @ 14:49:04 ---------- Yazıldı @ 14:48:33 ----------

h716043

h716043

Üye
beleş internet operamini vodafone internet ile bağlan arkadaş cepneti iptal ettide

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Beleş internet mi?..ben indirdim direk girdi operaya ön ayar falan istemedi.

h716043

h716043

Üye
evet beleş ayar gerekmez ben mod yaptım

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
:):)ben şu an aylıkcepnet kullanıyorum..direk girdim normal opera zannettim indirip silmiştim..neyse tekrar yükleyeyim..emeğine sağlık hocam..

h716043

h716043

Üye
zaten normal operamini ben ufak bi ayar yaptım istersen dosyayı aç bak orjinal ile karşılaştır bi şey bulamazsın 2 si de aynı yani senin bahsettiğin handler bu ise bildik operamini ama beleş olanı ama vodafone ye göre avea da oluyor diyorlar turkcell olmaz ama

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Evet ben handler zannetmiştim..simdi indirdim iyice inceledim birebir ayni değişen hiç bi şeyi yok...buna da tl siz girilmesi gerekiyor dimi...

h716043

h716043

Üye
bende hiç olmadıki benim 2 hattım var diğeri faturali

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
:):) bende de ayni durum ama ben vodafoneyi cepnet icin kullanıyorum..

h716043

h716043

Üye
cepnete devam et o daha iyi ama oda bitirse ki yıl sonu bitecekmiş öyle söyleniyor bunla devam edersin

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Evet aylıkcepnet ay sonunda bitiyormuş..kötü oldu..ben pc de kullanıyordum...

h716043

h716043

Üye
artık seneye operamini yılı olur hani süper internet yılı gibi

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Evet katılıyorum opera yılı olacak...hele ki vodafone internet icin cok bonkör bence..

Üst Alt