Telefonum denize düştü! Nokia c6-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2343441

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonum denize düştü! Nokia c6-01
arkadaşlar konuyu yanlış yere açmış olabilirim.
cep telefonum denize düştü. hemen bataryayı çıkartıp güneşe koydum. sonra fön makinasıyla kuruttum. bataryayı takınca flaş ışığı yanıyordu. tatil beldesinde olduğum için telefoncuya da götüremedim. yaklaşık on gün sonra istanbul'da bir telefoncuya götürdüm. bir hafta serviste kaldı. yapılmadığını söylediler. sizce telefonum yapılabilir mi? bildiğiniz bu işten anlayan bi tamirci var mı?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
gecmıs olsun ! yapılmadıgını soyluyolarsa denızede dusmus gercı bunuda belırttınız garantılıyse cıhazınız kullanıcı hatasındna dolayı ustlerınede almazlar cıhazınızda gitti yapacagınız tek sey yenısını almak olucak yapılsa dahı zaten o parayı sızden alıcaklar ve o paraya sız baska cıhaz alırsınız bu dhaa mantıklı

PriZm

PriZm

Üye
kurtarmak için en yanlış şeyleri yapmışsın zaten.güneşe koymak ve fön makinesiyle kurutmak telefonu direkt öldürür.ilk yapacağın telefonu açıp tamamen temiz bir su ile yıkadıktan sonra kuru bir bezle olabildiğince kurulayıp ardından pirinç kavanozuna kapatacaktın.geçmiş olsun.

doctorrr

doctorrr

Üye
yenisini al kardeşim boşver uğraşma zamanına parana yazık :)

esokmen

esokmen

Üye
boşver takma kafana.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Denize Nasil Dusurdun Sen Kardesim Ya .? :)

Normal Suda Deqill .. Deniz .. :)

Arkadaslara Katiliyorum .. Takma Kafana .. At Gitsin .. Yenisini Al Gitsin .. :P

MuhammedAliAKB

Üye
geçmiş olsun kardeşim

Software95

Geçmiş olsun hayırlısı neyse o olur merak etme başka ne diyebilirim :(

m542tf

m542tf

Üye
Geçmiş olsun. Demekki telefon yüzme bilmiyormuş :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
geçmiş olsun bence git yenisini al yaptırsan bile eskisi gibi çalışmaz,ama hali hazırda telefon değiştirmişken Android bir cihaz almanı öneririm:oke:

Silinen Üye 2343441

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar. napalım yeni tel. alıcaz artık. yapıcak bişey yok.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
telefonun içını aç tum parçalarını temız suda 15dk beklek kavanozda temız suda sonra resım fırçası al suya tut suyun altında fırcala sonra pırınc dolu kavanozda beklet 2gun agzı açk kalsn inş kurtulur.

age101

Üye
benim yigeniminde c6-01 i vardı denize düştü ilk güneşe koyduk sonra fön makinesiyle kuruttuk sonra nemini alsın diye 2 gün pirinçte beklettik sapasaglam çıkrı ama garantisi iptal oldu

sinan-19

sinan-19

Üye
Benim telefonum da yağmurlu bir günde ıslanmıştı ve bozulmuştu bir akadaş bana bir telefoncu önermişti onun telefonu da sıvı teması yaşamış telefoncu yapmış ben de telefonu götürdüm ertesi günü tamir etmiş olarak verdi servisine gönderdiğimde anakart değişimi gerekli diyordu adam telefonu 30 tl ye yaptı şu anda kullanıyorum

Silinen Üye 2343441

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonun içını aç tum parçalarını temız suda 15dk beklek kavanozda temız suda sonra resım fırçası al suya tut suyun altında fırcala sonra pırınc dolu kavanozda beklet 2gun agzı açk kalsn inş kurtulur.
bi deneyelim. ama oksit içindeki kabloları çürütmüş dedi telefoncu. işe yarayacağını sanmıyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Pirince koymalıydın eğer olmayacak demişse olmaz zaten..Bence bir yıka pirince koy..2-3 gün dursun en azından.Ama kardeşim güneşe koymuşun ardına fön..En yanlış şeyler..Geçmiş olsun :züü:

• Beğen
Tepkiler: Isabel
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardes telın ıçını aç bı kovaya ılık temız su koy telın tum parcalarınıda bırbırınden ayır o ılık su dolu kovada 15 20dk bekle sonra çesmenın soguk su tarafını aç suyun altında resım fırçasıyla tum parcasını fırçala tabı hç bır zaman ne bataryayı tak ne açmayı dene teli 2 3gun kavanoza pırınc koy yarı belı telın tum parçasını göm kavanozun agzı açk kalsn ıns olr

MrExpert

MrExpert

Üye
Amcamda bir 6680 vardı işyerini su basınca amcam cebimden düşürmüş sonra sular çekilince telefonu şans eseri bulduk (Bundan 4-5 yıl once ) Sonra telefoncuya verdık yapamadılar ve biz cihazı aldık bde biz sökelim dedık meraktan açtık Devreleri harekete geçiren WD marka kotakt sıprey vardı Bu spreyle yıkadık sonra kurumasını bekledik ... ve inanmıcaksın ama çalıştı.. Ve sonra bataryayla hoperlörünü değiştik amcam hala kullanıyor... Sende cihazı gözden çıkardıysan deneye bilirsin...

Kerim.

Kerim.

Üye
geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt