Telefonu takas edicem ! Bilgisi olan yardım etsin??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leokralbaykal

leokralbaykal

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu takas edicem ! Bilgisi olan yardım etsin??
Ben bir 5800 XpressMusic kullanıcısıyım arkadaşlar . Telefonumun 1 yıl garantisi var hala çok temiz. fakat telefondan yavaş yavaş sıkılmaya başladım . Android'in uygulama ve oyunları çok hoşuma gidiyor . 2. el android bir telefonla kendi telefonumu takas edebilirmiyim? veya üzerine kaç para daha katsam iyi bir android telefon alabilirim . Turkcell 'in T20 leri güzel bence . Bu değerlerde bi telefon olabilir.

Arkadaşlar lütfen git bi yeni android al uğraşma falan demeyin. Sonuçta herkes zengin değil işçi çocuğuyuz biz ...

Önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler..:tşk:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 ikinci elde 250 ile 300 lira arasında alıcı bulur. Adam akıllı android telefon için en az 800 lira ayırman gerek. Belki 500 liraya ikinci el bir cihaz düşürebilirsın.

leokralbaykal

leokralbaykal

Üye
    Konu Sahibi
500-600 liraya android telefonlar oluyo . onların ikinci elini alamazmıyım??

mazlum_0121

Üye
dostum git t11 al android oda sıfırr kutusunda 300 tl kvk lı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Donanım düşük ram düşük işlemci hızı düşük diye bol bol konu açarsın artık ucuz android telefonda. Hatta şu oyun açmadı şu oyun tekliyor yok mu yardım eden dersin. Ikinci el alacaksan 500 lira gözden çıkar.
Android telefon alırken
1 işlemci hızına (minimum 1 ghz)
2 ram ve rom değerlerine (Ne kadar büyük o kadar iyi)
3 yüklü olan android sürümüne ve güncelleme yapılıp yapılmadına (şu anda ics yeni sürüm -yanlış bilmiyorsam )
4 Ekranın özelliğine
falan filan dikkat edeceksin duyduğum kadarı ile.
Cep telefonları genel ve android bölümlerinde konu aç daha çok yardım alırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...