mmb7982
Üye
-
Konu Sahibi
-
Downgrade yap bence.
arkadaşım zaten servis düşme gibi nedenlerden dolayı oluşan arzaları kabul etmiyor inşallah yaparlar geçmiş olsun
geçmiş olsun
Kardeş benim 5230'um vardı.5235 yazılımını yükledim telefona.Ondan sonra yan kasa tuş kilidi yerinde çok gevşeme oldu teleservice'ye vierdim.Ben arıza açıklamasına kasada geşme var yazdım.Yazılımla ilgili brişey yazmadım bir sorun yazmadım.10 gün sonra anakartını değiştirdiler garanti kapsamnıda.
teşekkürler kardeşim inan dilim damağım kurudu yani.downgrade dende kurtuldum şükürler olsun gerizekalı şebeke sabah sabah deli etti beni.
artık ya keyifleri yerinde oluyor ya uğraşacak yapacak işleri olmuyor yani istedikleri zaman hallediyorlar kullanıcı hatası bile olsa defalarca şahit oldum ama gerek kalmadı şükürler olsun.
arkadaslar telde net kullanıyorsanız turkcellden sasmayın derim hem çekim gücü hemde hız olarak çok iyi
Downgrade yap bence.
----------Eklendi @ 07:41:53 ---------- Yazıldı @ 07:41:36 ----------
Ya da birkaç gün bekle belle çıksın öyle ver.
vodafone 7.99 Tl sınırsız..valla çokta memnunum.. turkcell kadar kazığını görmedim ben.. 100 MB 5 liraya veriyordu.. bi güncelleme gelse tele.. tamam gitti..ki şuan habire flaş atıyorum.. her flaştan sonra bir sürü güncelleme yapıyorum.. vodafone gibisi yok.. en rahat ve ucuzu.. şebekede mükkemmel çekiyor..
sakaamı yapıyorsun dostum (: orjınal yazılımın kodları mevcuttur fakat sahtelerde bu farklı her turlu anlasılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?