Telefonu Şarj Aleti Olarak Kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
aman ismail abi :)

spy ghost

spy ghost

Üye

aman kalsın bu hali bile kabusken gerçek hayatta yeminle ya verem ya kanser eder , o muhteşem soruları ile beni derin bunalımlara sokar , üstüne birde köprüden intihar ettirir :)
Bunu bir telefon bayiye götür bırak ikisini kitle dükkana adam zaten saatler içinde işi bırakmak zorunda kalır :d:

joker.lg

joker.lg

Üye
Aykut geldi aklıma bir anda :)

aykut831 15:43:57 20.01.2012
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu herkesin içten içe yaşadığı bir problem.Yanlışlıkla düşünmediğimiz birşeyi yazarız ve o kadar yazdığımız şey mahvolur.Benim sorun tükenmez kalemi tükenir kalem yapabilir miyiz? Programı olacağını düşünmüyorum ama ola ki varsa s60v3 e uyumlu programın linkini atar mısınız?

yazı tipin lacivert mi :ehe

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu herkesin içten içe yaşadığı bir problem.Yanlışlıkla düşünmediğimiz birşeyi yazarız ve o kadar yazdığımız şey mahvolur.Benim sorun tükenmez kalemi tükenir kalem yapabilir miyiz? Programı olacağını düşünmüyorum ama ola ki varsa s60v3 e uyumlu programın linkini atar mısınız?

:kop2:

15097

15097

Üye
valla bir an aykut'un banı açılmış sandım..geçirdiğim şoku anlatamam :ağlarım:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aykutun bu forumda acayip bir hayran kitlesi var. O muhteşem soruları ile herkesi gülme ve bunalım krizlerine sokar. Onun konusunu ve mesajlarını görünce ölü taklidi yapın geçer gider.:kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:kop2:

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Aykut gelsede forum azcık renklense :kop:

Captan Ares

Captan Ares

Üye
Bu aykut galiba baya ünlü biri :D

joker.lg

joker.lg

Üye
o ares efendi nerelerdesiniz ?

Captan Ares

Captan Ares

Üye
kısa bir tatil diyelim :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
:alkis

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:birak:

Captan Ares

Captan Ares

Üye
özür dilerim kardeşim :D ya simdi bilim benim kafayı iyice dağıttı biraz kafamı topladım :D

Captan Ares

Captan Ares

Üye
icat buluş einstein bilim iste :D

Üst Alt