Bunu bir telefon bayiye götür bırak ikisini kitle dükkana adam zaten saatler içinde işi bırakmak zorunda kalır
aman kalsın bu hali bile kabusken gerçek hayatta yeminle ya verem ya kanser eder , o muhteşem soruları ile beni derin bunalımlara sokar , üstüne birde köprüden intihar ettirir![]()

Aykut geldi aklıma bir anda
aykut831 15:43:57 20.01.2012
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu herkesin içten içe yaşadığı bir problem.Yanlışlıkla düşünmediğimiz birşeyi yazarız ve o kadar yazdığımız şey mahvolur.Benim sorun tükenmez kalemi tükenir kalem yapabilir miyiz? Programı olacağını düşünmüyorum ama ola ki varsa s60v3 e uyumlu programın linkini atar mısınız?

yazı tipin lacivert mi![]()

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu herkesin içten içe yaşadığı bir problem.Yanlışlıkla düşünmediğimiz birşeyi yazarız ve o kadar yazdığımız şey mahvolur.Benim sorun tükenmez kalemi tükenir kalem yapabilir miyiz? Programı olacağını düşünmüyorum ama ola ki varsa s60v3 e uyumlu programın linkini atar mısınız?

onu şikayet etmeyi seviyorum ya %200 ihtimalle sonucu ban yiyecek bir şikayetvalla bir an aykut'un banı açılmış sandım..geçirdiğim şoku anlatamam![]()

kısa bir tatil diyelim![]()

küstüm sanaares sen aykut musun
bize gidiyorum bile demedinküstüm sana

ne bilmiözür dilerim kardeşimya simdi bilim benim kafayı iyice dağıttı biraz kafamı topladım
![]()

ares sen aykut musun
- - - Eklendi - - -
ne bilmi![]()
özür dilerim kardeşimya simdi bilim benim kafayı iyice dağıttı biraz kafamı topladım
![]()