Telefonu Safe Modda Açmak

Sponsorlu Bağlantılar

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Safe Modda Açmak
Kalem tusuna basili turtarak telefonun açma butonuna basin ve telefon açilana kadar o sekilde basili tutun. Telefon açildiginda elinizi kalem tusundan çekin. Bu sayede sadece telefonun çalismasi için gerekli minumum dosyalar yüklenecektir. Bazen olusan telefonu formatlayamama sorunu bu sekilde çözülebiliyor.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Figo_78

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
Kalem tuşu yoksa ??? :ok2:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kalem tuşu olmayan cihaz sadece symbian değildir. Dolayısıyla safe modda açmak gibi bir durumda söz konusu olamaz. :spr

M@xWeL

Üye
Telefona format atmak mı ? Neye bulaştım ben böyle ya N73 almakla :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hocam korkma 1 hafta sürer en fazla sonra çözersin :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Valla N73 ün sistemini bende çözmüş değilim, 6600 b.sayarı biraz andırıyor ama bu çok garip,sadece *.xml ve *.dat dosyaları.. Çözen varsa anlatsın bi zahmet yaa! O telefonlara ısınamadımda:lol

M@xWeL

Üye
nasıl atılıyor bu format ? cd takılan yeri yok. Özel hafıza kart falan mı alınıyor. Yada bilgisayarla mı yapılıyor ? Yoksa servis mi yapıyor ? amma çok soru sordum ha :?sl?k bu telefonu aldım alalı soruların içinde boğuldum. Telefona virüs giripte telefon çökünce mi format atılıyor. Nasıl iş bu ya telefona format. Daha neler göreceğiz.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Format şu şekilde atılıyor. Hafıza kartına giriyorsunuz telefondan biçimlendir diyorsunuz. Hafıza kartı tamamdır.

Daha sonra normal ekrana gelip *#7370# yaptığınızda sorulan sorulara evet derseniz telefon kendini ilk alındığı zamana döndürecektir. :)

M@xWeL

Üye
dosyaları nerden alıyor ki ? telefonun içinde mi saklı ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Telefonun sabit bir belleği var içerisinde. Herşey orada mevcut.

Maximilano abi abartma symbian dediysek o kadarda profesyonel değil. :oke:

M@xWeL

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;443863' Alıntı:
Telefonun sabit bir belleği var içerisinde. Herşey orada mevcut.

Maximilano abi abartma symbian dediysek o kadarda profesyonel değil. :oke:

bugün servisteki arkadaş sağolsun çok yardımcı oldu. Ne nedir anlattı. adam yarım saat bana laf anlattı :) %70 öğrendim sadece program oyun olayı kaldı onuda arkadaş gelince yapacağım. hatta menü tuşuna basılı tutunca arka planda çalışan programları kapatabiliyormuşum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İşte bakın zamanla birşeyler öğreniyorsunuz. Herşey teorik olarak yazılarla öğrenilmez :spr

M@xWeL

Üye
alışmaya başladım. pili 1 gün ancak gitti. bu durumuda sordum. normaldir dedi. simianda en çok pili giden telefon buymuş. zamanla daha fazla gidecektir dedi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N73 2-3 gün arasında gider. Ama yeni aldığınızdan dolayı kurcalamanızdan vs az gitmesi normaldir. Ben ilk gün N80'i 6 saatte bitirmiştim. :)

M@xWeL

Üye
6 saat mi :?sl?k niye ? N80 kaç gün gidiyor ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N80 normalde 1 gün ancak gidiyordu. :)

M@xWeL

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;444064' Alıntı:
N80 normalde 1 gün ancak gidiyordu. :)

hadi be desene son anda yırttık. çünkü N80 de almayı düşünüyordum.

n70mania

Üye
abi wifi ve çift mod yapıyo nokia ama şarjı güçlendirmiyo o yüzden bende n80 i kimseye tavsiye etmem

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
Kalem tusuna basili turtarak telefonun açma butonuna basin ve telefon açilana kadar o sekilde basili tutun. Telefon açildiginda elinizi kalem tusundan çekin. Bu sayede sadece telefonun çalismasi için gerekli minumum dosyalar yüklenecektir. Bazen olusan telefonu formatlayamama sorunu bu sekilde çözülebiliyor.:oke:

güzel bilgilendirme saol :sn:

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt