Herkese günaydın ;
malum internetin pahalı olduğu zamandayız , vodafon reklamlarında dikkat ederseniz telefondan internete ayda doya doya girin 9,8 tl ödeyin diyorlar.Yani limitsiz 9,8 tl.peki biz evdeki ttnet modemin iptal ettiğimizi düşünürsek - 5620monteyi modem ( vodafon hattım var ) olarak kullana bilmemiz lazım oluyordur
internet randımanlı olurmu ve limitsiz olurmu bu konu hakkında bu işden anlayanların fikirlerini rica ederim.Ben 5 yıl önce samsung s60 modelini modem olarak şirket pc ile internete bağlanmıştım.Gayette hızlı idi.
*Telefonunuzu modem olarak kullanabilirsiniz.Telefon ve bilgisayar birbirlerine Bluetooth vasıtasıyla bağlanarak bu iş rahatlıkla yapılmakta.
Nasıl yapılır?Cevabı bu linkte yer alan konuda anlatılmış.
*Vodafone'un Günlük Limitsiz İnternet Kampanyasına bir bakalım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
*Bu tarife listesinde sizin dikkat etmeniz gereken bir nokta var.O da
7.2 Mbps'ye kadar ibaresi.Sizin normalde evde kullandığınızı söylediğiniz ADSL den farklı olarak 7.2 değeri bağlantının optimum olduğu anda ulaşabileceğiniz maksimum hızı belirtir.Yani bu değer sabit olmayıp GSM şebekesi üzerinden bağlanacağınız için sizin şebekeyle aranızdaki bağlantının kalitesine göre değişkenlik gösterecektir.Yani 7.2mbps değerine her an sahip olamayacaksınız.Bu hız değerinde sürekli bir dalgalanma olacaktır.
*Son olarakta istesenizde Samsung GT s5620 Monte ile bu 7.2 Mbps bağlantı hızı değerine ulaşamasınız.
Çünki bu telefon 3.6 Mbps (
) değerine çıkabilmektedir.Daha üstüne çıkamaz.
Tüm bunların ışığında kullanıp kullanmamak size kalmış.