Telefonu hacklemek doğru bir şey mi? (Nokia C6-01 Symbian Belle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UcanDepiq

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hacklemek doğru bir şey mi? (Nokia C6-01 Symbian Belle)
Arkadaşlar telefonu hackleme olayını sitede araştırdım ama şu soruların cevabını bulamadım herkez yapıp yapamadığını yazmış
1.Hacklemek iyi bir şey mi? (En önemli soru :D)
2.Hackledikten sonra yazılım güncellemelerine devam edebilecekmiyim(Şu anda Symbian belle)
3.Hackledikten sonra telefonu garantiye gönderme imkanım oluyor mu?
4.Hackledikten sonra signed olan ve telefonla gelen ovi mağaza, ovi senkronizasyon, gibi uygulamaları kullanabilecek miyim?
5.Hacklemek telefona zarar verir mi?
Tabiki çok detaylı aramadım sitede ama yinede hacklemeyle ilgili konulara baktım arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum şimdiden sağolun

u_cosar

u_cosar

Üye
1.Hack süper birşey :D
2.Evet yazılım yükleyebilirsin sorun olmaz
3.Göndermeden önce hacki kaldır olsun bitsin tekrar sıfır flash atarsın yepyeni gibi olur :D
4.Evet kullanabilirsin
5.Şimdiye kadar zararını görmedim.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
1.Hacklemek iyi bir şey mi? (En önemli soru
:D
)
2.Hackledikten sonra yazılım güncellemelerine devam edebilecekmiyim(Şu anda Symbian belle)
3.Hackledikten sonra telefonu garantiye gönderme imkanım oluyor mu?
4.Hackledikten sonra signed olan ve telefonla gelen ovi mağaza, ovi senkronizasyon, gibi uygulamaları kullanabilecek miyim?
5.Hacklemek telefona zarar verir mi?

1.Bence iyi birşey çünkü hertürlü unsigned yazılımları (uygulama, oyun vs. ) Yükleyebiliyorsun
2.Evet edebilirsin.. Sorunsuz bir şekilde
3.Bildiğim kadarıyla evet gönderebilirsin
4.Sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin
5. Hiçbir zarar vermez..​

Hepsi bu kadar :)
:oke: Bende senin gibi düşündüm ama hackledikten sonra neden daha önce yapmadım bunu dedim sende dersin emin ol :) KOLAY GELSİN.. :)

UcanDepiq

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevaplarınız için bu sitede daha fazla takılmalıyım galiba telefonla ilgili bir çok yararlı uygulama buldum buradan gayet yararlı bir site.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkür ederim cevaplarınız için bu sitede daha fazla takılmalıyım galiba telefonla ilgili bir çok yararlı uygulama buldum buradan gayet yararlı bir site.

bence face, twit ve youtube a on basar burası ben zaten unuttum.

halilibo6671

Üye
flash nasıl atılır hack için

larten123

larten123

Üye
soft format atıp ustune de belleyi yükleyince hack kalkıyor bizzat denedim

zekican09

zekican09

Üye
unsigned uygulamalara ihtiyacın olmuyosa hiç gerek yok hacklemenin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
unsigned uygulamalara ihtiyacın olmuyosa hiç gerek yok hacklemenin

birtek unsigned diye ayırma sistem dosyalarına ulaşmak içinde hack gerekli ve telefonu görsel olarak daha güzel yapabilirsin hack işleminden sonra biraz sitede vakit harcarsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt