Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu hackledikden sonra olanlar....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mirzasinan
Üye
bende bır yıldr hacklı kullanıyırum telfonu hiçbir problem yok kullanıcı hataları kaynaklı hatalar bunlar benım cevremdede var hatalar yapan herkez öncelikle kendine baksın allah yapısı degil ya bu
dostum olan sorunlar hacktan sonra bendede olmustu simdi haxiz kullanıyorum inan bi uygulama için yavaşlama kasma donma ve bu sorunları yaşamaya değmez ki deymiyorda zaten bence .
edit : hemn zaten hack yasal olmayan birsey. telefona bi yararı olsaydı nokia bu yararları koyardı zaten . ( uyguama dısında)
hack ile paralı uygulamalarıda parasız kullanabilirsin sence nokia bu çeşmeyi kapatır mi sen olsan herşeyi bedava dağıtır mısın
sertifikanında bir amacı var haklısınız güvenli olmayan uygulamalarının yetkilerini denetlemek gibi buda sertifika olayı işte peki ingilizce bir uygulamayı türkçeye çevirdim diye sertifikasız oldu diye güvensiz mi oluyor ?
Her iki taraftan bakarsan iki tarafta kendince haklı tek bir tarafı tutmanın karşı tarafı kötülemenin anlamı yok biz kullanıcıysak bize n çok fayda sağlayan tarafta olmalıyız