Telefonu hackledikden sonra olanlar....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hackledikden sonra olanlar....
C6-01 telefonuma bazı uygulamalar için hackledik(yedeginide aldım).Şimdi telefon hacklendikden sonra oyun felan oynarken muzık dınlerken durduk yere mobil veri kapalı diye ugrayı geliyor.Acaba telefon kendı kendıne ınternete mı baglanıyor?Sonra ovi haritalarda önceden bulumdugum yeri tespit eder ve kırmızı bir nokta çıkardı burdasın diye şimdi haritaları sildim usb den yeniden yükledim ama yine aynı.Bunların dışında telefonda sorum yok.Bunları aydınlatırsanız sevinirim...

kuralsiz9

Üye
oyun belki internet gerektiriyor olabilir ondan heralde ilk sorun ama diğerini bilemiyorum

u_cosar

u_cosar

Üye
Mobil veriyi açarsan kapalı hatası vermez ayrıca bir uygulaman internete bağlamaya çalışıyor dikkat et email olabilir veya haritalar çevirim içi modda olabilir

TheMadness

TheMadness

Üye
E-mail alım ayarlarını değiştir.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
hack le alakası yok uygulamanın biriyle alakalı hemen hack e bağlamayın sorunları böyle böyle insanlar hackten korkup kaçıyor çekiniyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
hack internete bağlanan bir uygulama değilki sistemle ilgili bir olay,
internet kullanmak isteyen uygulamalar var bilgileri güncellemek için
e mail hava durumu gibi

doctorrr

doctorrr

Üye
gerçi onların hackle alakası yok hack başka sorunlar çıkarır bunu ileriki zamanlarda farkedersin..cihazda tuhaf tuhaf donmalar kapanmalar resetlemeler olur ben şuan orjinaldeyim kafam rahat pek kurcalama cihazı bence bırak olduğu gibi kalsın...

realplayer2

realplayer2

Üye
mobil veriyi aç bağlansın internete bildirimleri aç örneğin vodafone internet yazana tıkla aşağı in hangi uygulama internete girmiş yazıyo orda örn. nokiaaserver, hava, web gibi.

Polymath

Polymath

Üye
Bendede aynı sorun var. Konum bulma çalışmıyor. telefonum 603

fatih54102

fatih54102

Üye
hack ile ilgili değil

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Hack ile ilgili degilde neden oluyor o zaman?Telefon konum belirliyordu önceden şimdi yer bulamıyor.Mobil veriyide açsam yine bulamıyor?Email ayarları diyorsunuz biraz açarsanız iyi olur?Harita bağlantı çevrimiçi olarak görünüyor.Daha dogrusu haritaların ayarlarıyla hiç oynanmadıki.Bende anlamadım neden oldu..

tandogucem

tandogucem

Üye
dostum olan sorunlar hacktan sonra bendede olmustu simdi haxiz kullanıyorum inan bi uygulama için yavaşlama kasma donma ve bu sorunları yaşamaya değmez ki deymiyorda zaten bence .

edit : hemn zaten hack yasal olmayan birsey. telefona bi yararı olsaydı nokia bu yararları koyardı zaten . ( uyguama dısında)

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada yıllardır tel hackliyorum hiç bir sorun yok walla hiç te çıkmadı

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

mkkozanmk

Üye
dostum olan sorunlar hacktan sonra bendede olmustu simdi haxiz kullanıyorum inan bi uygulama için yavaşlama kasma donma ve bu sorunları yaşamaya değmez ki deymiyorda zaten bence .

edit : hemn zaten hack yasal olmayan birsey. telefona bi yararı olsaydı nokia bu yararları koyardı zaten . ( uyguama dısında)
nokia hiç koyar mi hack . . Para kazanması lazım. . hack kullanıp sıkıntı yaşayanlar -bence- kendi sıkıntılarıni hack ten oldu deyip esas sorunun üstünü kapatıyorlar. .

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nokia hiç koyar mi hack . . Para kazanması lazım. . hack kullanıp sıkıntı yaşayanlar -bence- kendi sıkıntılarıni hack ten oldu deyip esas sorunun üstünü kapatıyorlar. .

bence hiç mi hiç alakasız yok.. Hacksiz ken normal çalışan telefon hackliyken sapıtıyorsa sorun telefonda mı hackde mi?

cugurel

Üye
Benim 603 FP1 öncesi hackliydi. İkide bir donmalar, kendi kendine reset atmalar. Aşırı kasma. Bir sürü sorun. FP1 çıkmadan 1 hafta kadar önceydi bir sabah sinirimi bozdu. Patch yapan uygulamayı filan silip attım soft formatı. Telefonun değerini anladım. O günden FP1'in çıktığı 1 hafta boyunca bir kere bile donma, takılma, reset atma olmadı sen düşün. Hack'i zaten widgetlar için yapmıştım FP1 ile kullandığım widgetlar da geldi.

Bence yapma dostum. Uygulamaların çoğu signed çıkıyo zaten. Bir tek widget da sorun yaşarsın ki aslında çok da extra değil ve çok garip çıkan çoğu widget çok çirkin ama insanlar normalden farklı diye kullanıyor. :)

hakan_710

hakan_710

Üye
bakıyorum da herkes sorunu Hack işlemine bağlamış.sizin sorununuzu ben söyleyeyim cihazı hackliyosunuz sonra herşey yükleniyo diye bulduğunuz tüm uygulama oyun ne varsa yüklüyosunuz sonra kaldırsaniz bile artığı kaliyo ve telefon takılmaya başlıyo. Hack yapmayanlar herşeyi yükleyemedigi için telefonları hackli haline göre sorunsuzmuş gibi geliyo.hiçbir zaman kusursuz bir yazılım olamaz hatalar gün geçtikçe giderilirilecektir. hataların yani sıra hafıza kartınızın hızı cihazı normal şartlar da nasıl kullandığınızın bile etkisi vardır. bir telefonu herkes aynı titizlikte veya beceri ile kullanamaz. yıllardır symbian kullanıyorum hiçbir zaman hatayı hack işlemine bağlamadım. tüm dünya parmaklarınızin ucunda biraz çaba ile tüm sorunlarınız çözulebilir. Ama bizler en kolayına kaçıp hemen suçu başka yerlerde arıyoruz nedense. ii ki hard format at diyenler çıkmamış şaşırdım şuan valla. umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
uygulamalar signed mı çıkiyor hah gülerim buna slide unclock ve battery info 1.06 nın signedini bul bakalım

tandogucem

tandogucem

Üye
takan25 o iki uygulamanın bana özelliğini söylermisin :)

çok saçma ve gereksiz uygulamalar oldugu için çıkmasına da gerek yok zaten . emin ol istek olsa çıkardı.

E_yedi

Üye
takan25 o iki uygulamanın bana özelliğini söylermisin :)

çok saçma ve gereksiz uygulamalar oldugu için çıkmasına da gerek yok zaten . emin ol istek olsa çıkardı.

ee o cıksa bu cıksa nokıa nasıl para kazanacak dostum . Sen onu sadece ovıde parayla bulabılırsın sıgnedı . Gereksız dedgın uygulmaları yuklemek ıcın butun rıskı goz onune alıp telfonu hacklemek ısteyen bır ton symbıancı var . Ve sen gereksız dıyosun. Zevkler ve renkler tartısılmaz sana sacma gereksız gelbılr arkadasım ama su gercekkkı symbıanın en cok kullanılan uygulamalarına gereksz demıssın.

---------- Eklendi @ 09:26:07 ---------- Yazıldı @ 09:21:10 ----------

bakıyorum da herkes sorunu Hack işlemine bağlamış.sizin sorununuzu ben söyleyeyim cihazı hackliyosunuz sonra herşey yükleniyo diye bulduğunuz tüm uygulama oyun ne varsa yüklüyosunuz sonra kaldırsaniz bile artığı kaliyo ve telefon takılmaya başlıyo. Hack yapmayanlar herşeyi yükleyemedigi için telefonları hackli haline göre sorunsuzmuş gibi geliyo.hiçbir zaman kusursuz bir yazılım olamaz hatalar gün geçtikçe giderilirilecektir. hataların yani sıra hafıza kartınızın hızı cihazı normal şartlar da nasıl kullandığınızın bile etkisi vardır. bir telefonu herkes aynı titizlikte veya beceri ile kullanamaz. yıllardır symbian kullanıyorum hiçbir zaman hatayı hack işlemine bağlamadım. tüm dünya parmaklarınızin ucunda biraz çaba ile tüm sorunlarınız çözulebilir. Ama bizler en kolayına kaçıp hemen suçu başka yerlerde arıyoruz nedense. ii ki hard format at diyenler çıkmamış şaşırdım şuan valla. umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.

aynen dostum 1 aydır telefonum hacklı hıc bır sorunla dahı karsılasmadım.Bndan oncekı telfonlarımda hacklıydı onladada sorun yoktu gereksız oyun uygulama yuklemıyorum . Smdkı telde e7 En fazla 6 oyun var (hd) olsa olsa 10 da uygulamam var. (telın kendı uygulamaları harıc) telefon canavar gıbı calısıyor wala.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt