telefonu güncelledikten sonra real playerda hata çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
telefonu güncelledikten sonra real playerda hata çıktı
telefonum nokia e5 bir kaç hafta önce yeni güncellemeyi yüklemiştim bugunde real playerda akış bağlantısı kurarak video izlemeye çalıştım video açılıyor ama bağlantı yavaşladığında arabellekleniyor bekliyorum donup kalıyor %0 arabellekleniyor diyor sonra rtsp adresi kaydedilsinmi diyor tekrar açıyoryum akışı açılıyor video arabellekleniyor dediğinde duruyor öyle ne yapmam lazım sizce

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
real player'a gel. Sonra ayarlar> akış > şebeke> uarsayılan bağlantıyı seç.(operatöre göre)( Wi-fi'dan girerken Wi-fi noktasıni seç.) :oke:

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
ya bende vodafone hat var yazılım güncellemesi yapmadan önce bu sorun yoktu güncellemeden sonra oldu wifiyide her yerde bulamam laptop var zaten :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ya bende vodafone hat var yazılım güncellemesi yapmadan önce bu sorun yoktu güncellemeden sonra oldu wifiyide her yerde bulamam laptop var zaten :)
o zaman Dediğim yere gelir uarsayılan bağlantıyı vodafone live yap:oke:

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
vodafone live da açmıyor telefonun orjinal ayarında mobil tv ayarı vardo onla açıyor acaba udp değerlerini değiştirsek sorun çözülürmü çünkü başta açıyor 1 dk sonra yada 2-3 dk sonra net ne zaman yavaşlarsa işte %0 arabelleklenilyor yazısı geliyor öylece kalıyor sonrada sunucuya bağlanılamadı diyor önceden böyle yapmıyordu güncellemeden sonra oldu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm tekrar güncellemeyi dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt