Telefonu fare ile kullanmak bir başka oluyor :) [ nokia n8 ]

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yazıcı dışında taktığım her şeyi algılıyor OTG olması yeterli arkadaşlar . Birde mümkünse üzerinde ışık bulunmayan mouseler kullanın şarjı içmesin.

ışık siz fare alacağım sadece telefon için

- - - Eklendi - - -

o arkadaşım sen Kendini aşmışsn

- - - Eklendi - - -

ben flash bellek bağladım c7 ye usb aygıtı aşırı güç tüketiyor diye hata verdi açmadı fare olayı çalıştı ama imleç titreyerek gidiyor 5 dk da hevesim kaçtı

o senin cihaz dan kaynaklanıyor. C7 nin işlemcisi Ve ram i n8 den daha yüksek. Öyle sorun yapmaması gerekiyor. N8 de dediğin sorun Yok. Evet aşırı enerji kullanıyor diyor ama sorunsuz çalışıyor.

MaxWheel

Üye
otg ile klavye de baglanıyormu ben almak çok dolaştım fakat hiç telefoncularda bulamadım

Bi otg portu alin 3 usb kulaklik girisi olanlardan bide televizyona baglarsiniz alin size bilgisayar saglam bi otg portu 30tl fln

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ne ölümü ya internette var

- - - Eklendi - - -

ben telefonu bilgisayar kasası niyetine kullanıyorum resmen

internetten alışveriş yapmak için kredi kartı lazım oda Bende Yok's sen Kendini aşmışsn telefon modeli nedir ?

ben androiddeyim ama sizdede farketmez heralde atrix var bende

- - - Eklendi - - -

hem o portların kendi şarj makinaları var telefonunuzuda şarj eder

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ben androiddeyim ama sizdede farketmez heralde atrix var bende

- - - Eklendi - - -

hem o portların kendi şarj makinaları var telefonunuzuda şarj eder

sanırım baya gelişmiş değişik değişik otg ler var. Millet 1 yıl önce den kullanmaya başlamış biz daha yeni keşfediyoruz android de biraz daha stabil çalışır bence.

sanırım baya gelişmiş değişik değişik otg ler var. Millet 1 yıl önce den kullanmaya başlamış biz daha yeni keşfediyoruz android de biraz daha stabil çalışır bence.
farkı olacağını sanmıyorum otg destekliyorsa çalışıt desteklemiyorsa

valla oyle bırsey se super olur....

Tepkiler: ahmet yakup